Haberler

Sungurlu'nun Çehresi Değiştirecek

Sungurlu Belediyesi tarafından Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu caddelerinde başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ekipler Atatürk Meydanı önünde kaldırım çalışmalarına başladı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner "Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sunguroğlu Mahallesi'nde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Karakol civarı üstyapı çalışmalarında sona gelindi. En kısa sürede değişimi gerçekleştireceğiz" dedi.

Sungurlunun merkezi olan, ilçede yaşayan hemen herkesin uğrak yeri olan bu bölge, tamamen yeni bir görünüme kavuşacak diyen Başkan Şahiner, "Burada yapılan çalışmalar tamamlandığında geniş kaldırımlarıyla hem vatandaşlarımız hem de esnafımız rahat edecek" şeklinde konuştu.

Bu bölgemizde yaklaşık olarak 2 bin 250 metre bordür, 7 bin metrekare karo döşeneceğini belirten Başkan Şahiner, "Mevcut elektrik direkleri kaldırılarak yerine 5-7 metre boyunda çift konsollu ve led ampullü aleminyum aydınlatma direkleri koyacağız. Havuzu kaldırarak yerine yeni bir havuz ve oturma alanı inşaa edeceğiz. Ne yapıyorsak Sungurlu halkının ferahı için yapıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız projelerde her zaman önceliğimiz insan oldu. Sadece bir şeyleri yapmak için yapmıyor, insanlarımız buralardan faydalanabilir mi? Bunu düşünüyoruz. Yenilenen Sungurlu hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulkadir Şahiner Muhsin Yazıcıoğlu Alparslan Türkeş Sungurlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title