Haberler

Sungurlu Myo'da Resim Sergisi

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunda Güzel Sanatlar dersi kapsamında farklı bölümlerden öğrencilerin hazırlamış olduğu eserlerden oluşan resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunda Güzel Sanatlar dersi kapsamında farklı bölümlerden öğrencilerin hazırlamış olduğu eserlerden oluşan resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Necip Sirkeci, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, önceki dönem Belediye Başkanlarından Ahmet Karacif, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan, Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Yüksekokul personeli ve öğrenciler katıldı.

Ressam ve Görsel Sanatlar öğretmeni Ferdane Koç tarafından Sungurlu Meslek Yüksekokulunda verilmekte olan Güzel Sanatlar dersi kapsamındaki çalışmalardan oluşan resim sergisi minyatür, hat sanatı, manzara, natürmort, portre, figür ve yağlıboya olmak üzere 152 eserden oluşuyor. Eserlerde teknik olarak lekesel, çizgisel ve guaj tekniği kullanıldı. Bazı eserler Röprodüksiyon yani ünlü ressam, hattat ve minyatür ustalarının eserlerinin baskı çalışmalarının kopyalanması şeklinde çalışıldı. Ayrıca resim sergisi dışında Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan okul öncesi eğitim materyalleri de Yüksekokul bahçesinde açılan stantta sergileniyor. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulkadir Şahiner Hitit Üniversitesi Sungurlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title