Haberler

Sungurlu'da Köy Yollarının Bakım ve Onarımı Yapıldı

Çorum’un Sungurlu ilçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçeye bağlı Kaledere-Ortaköy-Sarıcalar, Akçakoyunlu-Dayıncık, Bağdatlı-Çadırhöyük, Mahmatlı-Çiçekli-Arıcı, Karaçay-Çayan-Yirce-Tuğlu, Yörüklü-Çavuşcu-Hilalli-Kula, Tokullu-Çayyaka, Kemallı-Çukurlu, Akçalı-A. Fındıklı ve İnegazili Köylerinin asfalt olan yolların standart bakım, onarım ve standart geliştirmelerinin yapıldığı bildirildi.

Çorum'un Sungurlu ilçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçeye bağlı Kaledere-Ortaköy-Sarıcalar, Akçakoyunlu-Dayıncık, Bağdatlı-Çadırhöyük, Mahmatlı-Çiçekli-Arıcı, Karaçay-Çayan-Yirce-Tuğlu, Yörüklü-Çavuşcu-Hilalli-Kula, Tokullu-Çayyaka, Kemallı-Çukurlu, Akçalı-A. Fındıklı ve İnegazili Köylerinin asfalt olan yolların standart bakım, onarım ve standart geliştirmelerinin yapıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili ilçe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada; "2014 Yılında Kaledere-Ortaköy-Sarıcalar, Akçakoyunlu-Dayıncık, Bağdatlı- Çadırhöyük, Mahmatlı-Çiçekli-Arıcı, Karaçay-Çayan-Yirce-Tuğlu, Yörüklü-Çavuşcu-Hilalli-Kula, Tokullu-Çayyaka, Kemallı-Çukurlu, Akçalı-A. Fındıklı ve İnegazili gurup yolları 2014 KÖYDES programı çerçevesinde Asfalt yolların standart bakım onarım ve standart geliştirmeleri yapılmıştır. Bu yollar için KÖYDES kapsamında İl Özel İdaresine Köylere Hizmet Götürme birliği tarafından 1 milyon TL aktarılmıştır" ifadelerine yer verildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Kaledere Sungurlu Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title