Haberler

Sungurbey Koleji Sporda Büyük Ödüller Aldı

Niğde’de kaldırmadık kupa bırakmayan Niğde Sungurbey Koleji, elde ettiği seri başarılarından dolayı sporda okulların gözdesi oldu.

Niğde'de kaldırmadık kupa bırakmayan Niğde Sungurbey Koleji, elde ettiği seri başarılarından dolayı sporda okulların gözdesi oldu.

Sungurbey Lisesi Beden Eğitimi ve Zümre Başkanı Yüksel Özdemir, Özel Sungurbey Eğitim Kurumları olarak 2013-2014 yılı sene başında yaptıkları beden eğitimi zümresinde makro planlarıyla hedeflerine adam adım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Özdemir, sportif başarıda emeği geçen antrenörlerle kazandıkları kupaların önünde basın toplantısı düzenledi.

Bu başarının Beden eğitimi ve antrenörlerle koordineli bir şekilde çalışılmasıyla elde edildiğini belirten Özdemir, "Unutmayalım ki hiçbir başarı tesadüf değildir" dedi.

Özdemir açıklamasında elde edilen başarılarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Sene başından itibaren haftanın üç günü hiç aksatmadan yapmış olduğumuz badminton antrenmanlarımızda sırasıyla genç kızlarda il birinciliği daha sonra Hatay-İskenderun da yapılan ve 11 ilin katıldığı finallerde bölge şampiyonu olarak 1-4 Mart tarihlerinde mersin'de yapılacak olan badminton Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Badminton takımımız okul sporlarında Niğde'mizi ve bölge illerimizi temsil edeceklerdir. Bu büyük başarıdır. Sevinçli ve onurluyuz. Çalışmalarımızın karşılığını aldığımız için Allah'a sonsuz şükranız. Yine planlı programlı yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde basketbol genç erkekler ve genç kızlarda takımlarımız il birincisi olmuşlardır. Erkekler de Niğde'de yapılacak olan basketbol bölge şampiyonasında Niğde'mizi temsil edeceklerdir. Genç kızlar İstanbul'da yapılacak olan basketbol Türkiye Şampiyonasına doğrudan katılacaklardır. Yine sportif başarılarımızda bu sene; atletizm takımımız kros il birincisi, yüzmede 50 metrede kurbağalamada öğrencimiz il ikincisi olmuştur. Özel Sungurbey Eğitim Kurumları orta okulumuzdan Sefa Altınyüzük adlı öğrencimiz tekvando yıldız erkeklerde Avrupa şampiyonu, atletizmde Yevval Özdoğan öğrencimiz bin 500 metre küçük kızlarda Türkiye birincisi olmuşlardır. Küçük kızlarda yüzme 5 metre ve 100 metre serbest ve kurbağalamada Sudem Akyürek il birinciliğini elde etti. Yıldızlar ve küçükler basketbolda takımlarımız il üçüncüsü olarak bizleri sevindirmişlerdir. Bu başarıda emeği geçen öğretmen, antrenör, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada sistemli bir şekilde çalışmalarımızla başarımızın artarak devam edeceğine inanıyoruz." - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title