Haberler

Sun Sport'tan UEFA Avrupa Ligi Manşeti: "İstanbul 2"

Londra / DHAUEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanan müthiş çeyrek final maçında Liverpool'un Dortmund'u son dakika attığı gol ile 4-3 yenmesi İngiltere'de bu yılın en önemli futbol olaylarından biri olarak ilan edildi.

Londra / DHA

UEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanan müthiş çeyrek final maçında Liverpool'un Dortmund'u son dakika attığı gol ile 4-3 yenmesi İngiltere'de bu yılın en önemli futbol olaylarından biri olarak ilan edildi.

İngiliz basını Liverpool'un 2-0 geriden gelip karşılaşmayı 4-3 kazanmasını 2005 yılında İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi Finaline benzetti. O finalde de Liverpool, Milan karşısında 3-0 geriye düşmüş ardından 3-3 yakalamış ve penaltı atışları ile kupayı kazanmıştı. İşte dünkü müthiş Liverpool zaferini 2005'teki finale benzeten Sun Sport gazetesi bu olayı manşetten "İstanbul 2" diye verdi.

Gazete ayrıca Liverpool'un Alman teknik adamı Jürgen Klopp'un, "Bu gece harika bir gece. Dürüstçe söylemek gerekirse inanması zor bir başarı gerçekleştirdik" sözlerini de manşet haberinde yer verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Liverpool Dortmund Londra Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title