Haberler

Sumru Yavrucuk ile Okan Çabalar Fena Yakalandı

Güncelleme:

Bayram'da boşalan İstanbul gecelerinde süpriz bir ilişki ortaya çıktı. Önceki gece objektiflere takılan bu ilişki, durgun günler geçiren magazin dünyasında uzun süre konuşulacak gibi! Ekranların sevilen isimleri Sumru Yavrucuk ve Okan Çabalar önceki gece Anadolu Yakası'nda bir balık restoranında görüntülendi.

"BENİM OLACAKSIN"

Mekanın bahçesinde baş başa yemek yiyen ikili, koyu bir sohbete dalınca görüntü alan gazetecilerin farkına bile varamadı. Yaklaşık üç saat mekanda kalan Çabalar ve Yavrucuk'un samimi halleri kafaları karıştırdı. Hatta bir ara Okan Çabalar'ın oyuncuya "Benim olacaksın Sumru" şeklinde hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı.

ADRESLERİ AYNI

Aralarında 19 yaş fark olan iki oyuncunun samimiyeti gece boyunca sürdü. Karşılıklı iltifatların havada uçuştuğu gecede ikili, mekandan birbirlerine sarılarak ayrıldı. Buluşmalarıyla akılları karıştıran oyuncular, daha sonra Sumru Yavrucuk'un Anadolu Yakası'nda bulunan evine doğru yürüdü. İkilinin sokaktaki sıcak halleri objektiflere böyle yansıdı.

BAYRAM ÇAPKINLARI

Sumru Yavrucuk ve Okan Çabalar, mekandan böyle ayrıldı. Sarmaş dolaş Yavrucuk'un evine doğru giden ikili, fotoğraflarının çekildiğinden habersizdi.

Kaynak: UFUK ÖZCAN / TAKVİM

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Okan Çabalar İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title