Haberler

Sümeyye Erdoğan, Korumalarının Değiştirilmesini İstememiş

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, suikast iddiaları sonrası Sümeyye Erdoğan'ın korumalarının değiştiği haberlerini doğrularken, kızının bu talebe ilk etapta karşı çıktığını belirtti.

Suudi Arabistan'a giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast iddialarına ilişkin sorulara da yanıt verdi.

"BABA DEĞİŞTİRMEYELİM"

Suikast iddiaları sonrası Sümeyye Erdoğan'ın korumalarının değiştiği yönünde çıkan haberleri doğrulayan Erdoğan "Güvenlik teşkilatlarımız kendi üzerine düşeni yapıyor. Biz onlara müdahale etmek durumunda değiliz, nasıl kararlar verirlerse onlara uymak durumundayız. Bazı durumlarda üzülmüyor değiliz. Bazılarıyla senelerdir bir arada olduğumuz için... Böyle bir zanla da olsa... Hakikaten ailem için de üzücü şeyler ortaya çıktı. Hatta kendileri 'Baba değiştirmeyelim, aramızda bir hukuk var, onlar da rahatsız olduklarını anlatıyorlar' dediler. Ben de kızlarımın insani noktadaki hassasiyetleri nedeniyle hak veriyorum. Onlar diyorlar ki bunun kesin tespitini yapamadığımıza göre tamamını değişmesi gerekiyor fakat bu bir sürgüne gönderme gibi cezalandırma değil. Farklı yerlerde görevlendirme şeklinde halletmiş bulunuyoruz" dedi.

"SAVCILIK GÖRMEZLİKTEN GELEMEZ"

Suikast iddialarının yargı aşamasında takipçisi olacaklarını belirten Erdoğan "Savcılık medyada çıkan haberleri görmemezlik edemez, bir anlamda suç duyurusu niteliğindedir. Adımların biz de takipçisiyiz, onlar da takipçisi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

AYSE:

BANANE HERYERDE SIZ HALK ACLIKTAN EKMEK ALAMAZ DURUMA GELMIS SIZ GUNDEMDE KALMAK ICIN HALKA DUYGU SOMURUSU YAPIYORSUNUZ, TURKIYEDE YAPACAK BASKA HABER YOKMU, FAKIRLIGI, SOKAK COCUKLARINI, HIRSIZLARI, ZAMLARI, KACAKCILARI, ASGARI MAASI YAZIN YALAKALIK YAPAN GAZETECILRE SESLENIYORUM

38
8
yanıtYanıtla
adaletin Batsın dünya Mobil-ANDROID:

okadar kadına şiddet varken okadar kadın cinayeti varken bunları bu şekilde görünce sinir krizi geçiriyorum allah belanizi versin tez zamanda.

32
12
yanıtYanıtla
MEHMET ÜSTÜN:

paralel yapı bu senin son çırpınışların Allahın verdiği canı ancak Allah alır bu zamana kadar hizmet hareketi altında insanlara yaptığınız zülüm yeter

6
31
yanıtYanıtla
SAM:

LAN BEN BUNU YOLDA GÖRSEM AKLIM GİDER BEE NE KORKUNÇ BİRŞEYMİŞBU ALLAH DÜŞMANIMA VERMESİN IIIIII

19
17
yanıtYanıtla
aha!!!:

Erdoğan ailesi bizi yönetiyor. Bu dempkrasi ve cumhuriyetle bağdaşmaz.

23
11
yanıtYanıtla
KamilMobil-IOS:

Sumeyye kimki korumasi var yaa

20
14
yanıtYanıtla
SerdarMobil-IOS:

Korumalarla geçen korku dolu hayat,

30
3
yanıtYanıtla
Mutlu canMobil-IOS:

Suikast iddialarının kaynağı da ne oldugu belirsiz olan 3 gazete. Biri ne yazarsa digeri de onu yazıyor. Mitin bulamadığı Fuat Avniyi de onlar buldu zaten

22
8
yanıtYanıtla
ÖnderMobil-ANDROID:

Bu haberlere yorum bile yazamaz duruma geldik yorum üzerinden hapse cezası veriliyor artık bu ülkede

23
7
yanıtYanıtla
.......:

sana kim kiyabilir SUMEYYEM

22
7
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title