Haberler

Sümeyye Erdoğan'ın Nişanı Öncesi Talihsizlik(Geniş Haber)

Height: 1.8em;">Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın bu akşam yapılacak nişanı, damat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın kalp rahatsızlığı geçirmesi nedeniyle ertelendi.

Height: 1.8em;"> Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın bu akşam yapılacak nişanı, damat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın kalp rahatsızlığı geçirmesi nedeniyle ertelendi.

Tarabya Huber Köşkü'nde bu akşam yapılacak nişan töreni nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi Kısıklı'daki evlerinden saat 16.30 sıralarında Tarabya'ya hareket edecekleri sırada rahatsızlık haberi geldi.

ERDOĞAN HASTANEDE 4 SAAT KALDI

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayraktar'ın kaldırıldığı Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitti. Özdemir Bayraktar'ın aort damarıyla ilgili rahatsızlık geçirdiği ve ameliyatta olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da saat 19.30 sıralarında hastaneye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise saat 20.30 sıralarında hastaneden ayrıldı.

ALBAYRAK VE KURTULMUŞ DA HASTANEYE GELDİ

Ardından saat 20.30 sıralarında hastaneye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak da ziyarete geldi. Albayrak yaklaşık bir saat kaldıktan sonra hastaneden ayrıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da hastaneye gelerek bir süre ziyarette bulundu.

BAYRAKTAR'IN DURUMU İYİ

Edinilen bilgiye göre, Özdemir Bayraktar'ın aort damarıyla ilgili rahatsızlık geçirdiği ve bu nedenle ameliyata girdiği öğrenildi. Bayraktar'ın ameliyatanın başarılı geçtiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Huber Köşkü Kısıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title