Haberler

Sümeyye Erdoğan'ın Dönüm Noktası Başörtüsü Yasağı Olmuş

Güncelleme:

Sümeyye Erdoğan, 28 Şubat'ta başörtüsü yasağından ötürü eğitim almada yaşadığı zorluğu anlatırken, "Hayatımın dönüm noktasıydı." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan, 28 Şubat'taki başörtüsü yasağından ötürü Trabzon'un Araklı ilçesine geldiğini ve buradaki İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim gördüğünü, bunun hayatının dönüm noktası olduğunu belirtti.

İFTAR PROGRAMINDA KONUŞTU

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Trabzon İl Temsilciliği'nin bir restoranda düzenlediği iftar programına Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz, KADEM Trabzon İl Temsilcisi Dr. Sevdegül Aydın Munga, AK Parti Trabzon milletvekilleri Adnan Günnar ve Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu, eski Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ve dernek üyesi çok sayıda kadın katıldı.

"ADALETLİ KADIN SÖYLEMİ İNŞA ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Programda bir konuşma yapan Sümeyye Erdoğan, kadın meselesinin dünyanın her yerinde son derece politik bir mesele olduğunu belirterek, "Kökleri bu topraklara ait adaletli, hakkaniyetli özgün bir kadın söylemi inşa etmeye çalışıyoruz. Kadınlarımızın yaşadıkları sorunları ve ihlal edilen haklarını salt bir kadın meselesi olarak görmek yerine insan hakları temelinde insan merkezli bir konu olarak ele alıyoruz." dedi.

HAYATININ DÖNÜM NOKTASI OLMUŞ

Erdoğan, 28 Şubat'taki başörtüsü yasağına de değinerek, o dönem başörtüsü yasağından ötürü Trabzon'un Araklı ilçesine geldiğini ve buradaki İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim gördüğünü, bunun hayatının dönüm noktası olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan 28 Şubat Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (136)

el toro:

evet sonra gitti hristiyan ülkede eğitim aldı

43
0
yanıtYanıtla
halk:

Kizim senin baska isin gücün yokmu ya. Git babanin paralarini sifirla bizi 100. baski türban ayaklariyla bayma.

26
10
yanıtYanıtla
mesut:

Esas dönüş noktası mal bilal paraları sıfırlayamayınca ona yardım etmek için istanbula dönerken olmuştur

16
18
yanıtYanıtla
yalan:

zaten buralara başörtüsü muhabetiyle geldiniz. . . bu milletde koyun zaten. . . başka dert yokmu. . gıdalar almış başını gidiyor. . sıvı yağ kalmadı evde. alamıyoruz. ilaç parası bile yok

14
19
yanıtYanıtla
ahmet:

bence babanızın lider olması hayatınızın dönüm noktası.

28
3
yanıtYanıtla
hakan:

Millet bu masaldan bikti artik. Haberi bile okumadim.

24
5
yanıtYanıtla
FERİT:

BU ÜLKEDE ELİNE MAKMUZ ALARAK DİN ADINA PARA TOPLAYARAK DİN MAFYASI KURDUNUZ. KADIN HALA MAĞDURLUK OYNUYOR.

26
2
yanıtYanıtla
alevioglu:

Bence dönüm noktası babasinin başbakan olmasıydı. Gerisi fasa fiso.

24
3
yanıtYanıtla
Soner BeyMobil-IOS:

Yalan söylüyor. Babasına çekmiş işte. Babadan oğul/kıza geçer kötü alışkanlıklar. Sümüyye üniversite sınavlarında düşük not aldığını herkes biliyor bu siyasiler tarafından açıklanmıştır.

19
7
yanıtYanıtla
sinir:

Ya bu hikayeyi isitip isitip daha ne kadar önümüze koyacaksiniz. Yeter be, magduruz da magduruz. . . . HADI ORDAN!!!

17
7
yanıtYanıtla
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title