Haberler

Sümeyye Erdoğan'ı Hedef Alan İddiaya Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Detaylar- EVADER Genel Başkan Yardımcısı Saliha Dönmez'in açıklamaları Sümeyye Erdoğan'ı hedef alan iddiaya tepkiler Eğitici Valideler Derneğince (EVADER), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ı hedef alan iddiayla ilgili CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve tiyatro oyuncusu Orhan Aydın hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Detaylar- EVADER Genel Başkan Yardımcısı Saliha Dönmez'in açıklamaları Sümeyye Erdoğan'ı hedef alan iddiaya tepkiler Eğitici Valideler Derneğince (EVADER), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ı hedef alan iddiayla ilgili CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve tiyatro oyuncusu Orhan Aydın hakkında suç duyurusunda bulunuldu.EVADER Genel Başkan Yardımcısı Saliha Dönmez, suç duyurusunda bulunulmadan önce, bazı dernek üyeleriyle Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.CHP'li Tanal ve tiyatro oyuncusu Aydın ile birtakım medya gruplarının "kendi çıkarları için bir hanımın iffetine söz söyleme ve bunu yayma cüretinden dahi geri kalmamışlardır" diyen Dönmez, "Kadının bu kadar kıymetli olduğu toplumumuzda bir takım haddini bilmez kişiler tarafından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın ismi kullanılarak aslında tüm hanımlarımızı hedef alan bir karalama kampanyası yapılmıştır" dedi.Bazı medya gruplarının Türkiye ile terör örgütü DAEŞ arasında bir bağ kurmaya çalıştığını ve "çıkar odakları tarafından yapılan karalama kampanyasının" asıl hedefinin Türkiye Cumhuriyeti'nin itibarını ve imajını zedelemek olduğunu kaydeden Dönmez, şunları ifade etti: "Böyle bir karalama kampanyası için bir hanımın ismini kullanacak kadar alçalmaktan dahi geri durmayan bu çıkar odaklarını Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve tarih asla unutmayacak ve affetmeyecektir. Bizler EVADER olarak bir hanıma yapılmış olan bu hakareti tüm hanımlara yapılmış olarak kabul ediyor ve herkesi kadına ve kadın haklarına saygılı olmaya ve sahip çıkmaya davet ediyoruz."EVADER Genel Başkan Yardımcısı Dönmez'in suç duyurusu dilekçesinde, CHP'li Tanal ve tiyatro oyuncusu Aydın'ın Sümeyye Erdoğan'ın şahsında tüm kadınların kişilik haklarına yapıldığını ileri sürülerek Tanal ve Aydın hakkında iftira ve hakaretten suç duyurusunda bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mahmut Tanal Orhan Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas Belediyesi hangi parti? Sivas Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title