Haberler

Sümeyye Cinayetinde Tahliye Talebine Ret

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi'nde, komşusunun kızı 3 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç'ı kaçırıp boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla 37 yaşındaki Fatma Kalın'ın tutuklu yargılanmasına devam edildi.

23 Aralık 2008'de meydana gelen olayda ev kadını 40 yaşındaki Ferdane ve emekli madenci 43 yaşındaki Ali Osman Cinkılıç'ın kızları Sümeyye Cinkılıç, odasında uyuduğu sırada pencere camı kırılarak kaçırıldı. Penceresinin önüne 'Saat 24.00'e kadar 5 bin lira getirmezsen, kızının ölüsünü çöpten alırsın' yazılı not bırakılan küçük kızın cesedi, evinin yakınında çöp konteynerinde boğazı kesilmiş bulundu. Cinayetin ardından anne Ferdane Cinkılıç ve komşusu C.B., 7 ay tutuklu yargılandıkları davada önce tahliye olurken, Şubat 2011'de delil yetersizliğinden beraat etti.

Yeniden başlatılan soruşturmada el yazısı fidye notuyla uyuşan komşu Fatma Kalın, tutuklandı. Kalın, Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada hakim karşısına çıktı.

Fatma Kalın, olayla ilgisinin olmadığını söyleyerek, "Yemin ediyorum ki boşu boşuna çocuklarımdan ayrı bir şekilde cezaevinde kalmaktayım. Ben Allah'ın adaletine inanıyorum" dedi. Kalın'ın avukatı, ise, gelen bilirkişi raporlarında nottaki yazının müvekkiline ait olduğunu gösteren tereddütte mahal vermeyecek bir tespit olmadığını ve başka bir delil bulunmadığını ifade ederek müvekkilinin tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti, Fatma Kalın'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Kozlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title