Haberler

Sümer Tilmaç neden öldü ? Ünlü oyuncu Tilmaç'ın ölümü

Güncelleme:

Sümer Tilmaç neden öldü ? Ünlü oyuncu Tilmaç'ın ölümü Ünlü oyuncu Sümer Tilmaç, katıldığı düğün sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını gözleri yumdu.

Sümer Tilmaç neden öldü ? Ünlü oyuncu Tilmaç'ın ölümü Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 67 yaşındaki , 'in 'ndaki düğünü sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

DÜĞÜNDE FENALAŞAN TİLMAÇ HASTANEYE KALDIRILDI

Türk sinemasının usta oyuncusu , bu akşam'nda katıldığı çiftinin düğününde fenalaştı. Düğün salonunun arka kapısından hastaneye kaldırılan 66 yaşındaki oyuncunun sağlık durumunun ciddi olduğu belirtilmişti.

KALP KRİZİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Kısa bir süre sonra kalp krizi geçirdiği öğrenilen 'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı.

ARALIK AYINDA TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

66 yaşındaki oyuncu, Aralık ayında da akciğerlerinin su toplaması sebebiyle hastanede tedavi görmüştü.

ACI HABERİDUYURDU

Ünlü sunucu , 'ın ölüm haberinihesabından, " abimizi kaybettik. Çok üzgünüm" sözleriyle duyurdu.

SÜMER TİLMAÇ KİMDİR

15 Temmuz 1948'de 'da doğan , 16 yaşında oyunculuğa başladı. 1968'de İstanbul Belediye Konservatuarı'ndan mezun olan Tilmaç, 60'dan fazla oyununda , 100'den fazla da sinema filminde rol aldı.

1993 yılında Süper Baba dizisindeki 'Nihat' karakteriyle herkesin sevgisini kazanan, son olarak ' Akademisi: Alaturka' filminde rol aldı.

50. sanat yılını dolduran , 'Sümerce' isimli gösterisiyle hayat hikayesini eğlenceli bir dille sanatseverlerle buluşmuştu.

2007 yılında 18 yıllık eşi Hatice Melek Tilmaç'tan tek celsede boşanan 'ın ilk eşinden 2, ikinci eşinden de 2 çocuğu bulunuyor.

2002 yılındaki Son fili ile 'En iyi yardımcı erkek oyuncu' dalında 7. Sadri Alışık ödülünü kazanan Tilmaç'ın en bilinen filmleri ise şunlar: Kahpe Bizans, Hemşo, Meraklı Köfteci, Kanlı Nigar, Gırgıriye, , Çakallarla Dans, Osmanlı Cumhuriyeti, Maskeli Beşler: Peşinde.

50. sanat yılını dolduran , kısa bir süre önce hayat hikayesini 'Sümerce' isimli gösterisiyle sanatseverlerle buluşturmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Esma Sultan Yalısı Özlem Yılmaz Sümer Tilmaç Sedat Peker Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title