Haberler

Sümer Tilmaç Jüri Üyeliği Yaptı

Başarı Koleji öğrencilerin hiç bir profesyonel destek almadan hazırlandıkları "Yetenek Sizsiniz Başarı" adlı yarışmanın elemeleri Başarı Koleji konferans salonunda yapıldı.

Başarı Koleji öğrencilerin hiç bir profesyonel destek almadan hazırlandıkları "Yetenek Sizsiniz Başarı" adlı yarışmanın elemeleri Başarı Koleji konferans salonunda yapıldı. Yarışmada ünlü Tiyatro ve Sinema oyuncusu Sümer Timaç, MADOSK Başkanı ve Sanatçı Ayhan Rüzgar ve Riva Yıldırım'ın jüri üyesi olarak görev yaptığı yarışmaya katılan öğrenciler tüm hünerlerini gözler önüne sererken, salonu dolduran veli, öğretmen ve öğrenci arkadaşları tarafından ayakta alkışlandı. Bazı öğrenciler şarkı söyleyerek dans ederek salondaki davetlileri coştururken, bazı öğrenciler ise piyano ve kemandaki yeteneklerini sergilediler. Yetenek Sizsiniz Başarı yarışması elemelerinde İlkokul bölümünden çeşitli dallarda 17, Ortaokul bölümünden ise 14 öğrenci yarıştı. Program sonrası Başarı Koleji Ortaokulu Müdürü Ali İbrahim Öz tarafından jüri üyelerine çiçek takdim edildi.

Yarışmanın ardından kısa bir açıklama yapan ünlü sanatçı Sümer Tilmaç "Okul müdürümüz sayın Ali İbrahim Öz gibi bir müdürüm olsaydı 4 tane üniversite bitirirdim. Burada bu gün gördüğüm tüm gençler çocuklar demiyorum özellikle gençler diyorum. Sanat mutlaka ve mutlaka hayatınızın bir yerinde olsun. Sakın sanatı bırakmayın. Başka türlü adam olunmayacak bu memlekette. Ben bu gün bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sümer Tilmaç İbrahim Öz Riva Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title