Haberler

Sümer Şampiyonluk Kupası'nın Trabzonspor'a Gelmesi Zor

Özkan Sümer, İnegöl'de Bursa'da katılacağı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) semineri öncesi İnegöl'de Süper Amatör Lig'de mücadele eden Karadeniz Güvenspor'u da ziyaret etti.

Özkan Sümer, İnegöl'de Bursa'da katılacağı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) semineri öncesi İnegöl'de Süper Amatör Lig'de mücadele eden Karadeniz Güvenspor'u da ziyaret etti. Sümer, burada yaptığı açıklamada, bundan sonra başkanlığa adayı olmayı düşünmediğini belirterek, Tek arzum Trabzonspor'da birlikteliği sağlamak dedi. Dinleyicilerden birisi Sümer'e, Şampiyonluk Kupası, Trabzonspor'a gelecek mi diye sordu. Sömer, buna Çok zor diye yanıt verdikten sonra şöyle devam etti

Biliyorsunuz 5 tane yargı kararı var; 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi, yüksek yargı, UEFA, UEFA tahkim kurulu ve CAS. Buna rağmen bunu getirmek mümkün değil. Sümer, bir gazetecinin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımın cezanın onaylanmasıyla birlikte tekrar tutuklanmasını nasıl değerlendirdiği sorusuna Onu reğerlendirmem karşılığını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Özkan Sümer İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title