Haberler

Sümer Ezgü ve Çocuklar EXPO Alanına Ağaç Dikti

Güncelleme:

Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü ve Süper Çocuklar korosu, EXPO 2016 Antalya alanında ağaç dikti, şarkılar söyledi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü ve 'Süper çocuklar' korosu, EXPO 2016 Antalya alanında ağaç dikti, şarkılar söyledi.

Sanatçı Sümer Ezgü, oğlu Ozan ve 'Süper çocuklar' korosu, 23 Nisan 2016'da açılacak EXPO 2016 Antalya alanını ziyaret etti. EXPO yönetim binasında fuar hakkında bilgi edinen çocuklar, merak ettikleri konular hakkında sorular yöneltti. Daha sonra alana manolya ağacı diken çocuklar, can suyu verdikten sonra 'Şeftali ağaçları' şarkısını söyledi. EXPO 2016 Antalya Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül, ziyareti dolayısıyla Ezgü'ye EXPO'nun sembol çiçeği şakayık hediye etti.

EXPO'nun dünyaya açılan bir barış bahçesi olduğunu dile getiren Sümer Ezgü, "Antalya'dan dünyaya hem doğa hem de barış mesajları gidecek. Biz de bu anlayışa destek için 'Süper çocuklar' ile ağaç diktik. Umarız sonsuza kadar yaşar. Dünyada savaşlar olmaz, çocuklar hep güler. Bütün uluslar bu bahçede toplandığı gibi dünya da el ele olur" dedi.

Sonrasında fuar alanını gezen çocuklar, EXPO tepesine çıkarak çalışmaları yukarıdan inceledi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sümer Ezgü 23 Nisan Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title