Haberler

Sümer Ezgü Muratpaşa'yı Coşturdu

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen program kapsamında sahne alan Sümer Ezgü, söylediği türkülerle binlerce Antalyalı’yı coşturdu.

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen program kapsamında sahne alan Sümer Ezgü, söylediği türkülerle binlerce Antalyalı'yı coşturdu. Konser alanında sevgi gösterileri ile karşılanan Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, vatandaşlarla birlikte zeybek ve halk oyunları oynadı

Muratpaşa Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlaması çerçevesinde hazırladığı özel programda Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü, Konuksever Mahallesi'nde binlerce Antalyalı ile buluştu. Ezgü tüm Muratpaşa'dan vatandaşların katıldığı konserde, sevilen türküleri seslendirdi.

UYSAL ZEYBEK OYNADI

Sümer Ezgü'Halkla birlikte olan yöneticileri çok seviyorum' diyerek Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı sahneye davet etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Ezgü ile birlikte kısa bir süre zeybek oynadı. Seslendirilen türkülere eşi Ümran Uysal, oğlu Efe Uysal ve vatandaşlarla birlikte eşlik eden, Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, halk oyunları da oynadı.

Konser alanını dolduran vatandaşlara seslenen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal "Muratpaşamız'ın her mahallesine, her köşesine hizmet götürüyoruz. Özel günlerimizin ve bayramlarımızın coşkusunun da her yerde yaşanması için çalışıyoruz. Bizim yerimiz, halkımızın olduğu yerdir. Vatandaşlarımızı,19 Mayıs'ta yapılacak Sıla konserine de davet ediyoruz " dedi.

Sıla konseri ve fener alayına davet

Gece geç saatlere kadar süren konser sonunda Ümit Uysal tarafından Sümer Ezgü'ye çiçek verildi. Uysal vatandaşları, 19 Mayıs'ta yapılacak fener alayı ve Sıla konserine de davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uysal Ümit Uysal Sümer Ezgü Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title