Haberler

Suluovalı Besicilere Banka Borçları Hakkında Bilgilendirmede Bulunuldu

Suluovalı besicilere, Ziraat Bankası borçlarının ertelemesi hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Suluovalı besicilere, Ziraat Bankası borçlarının ertelemesi hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Suluova Kırmızı Et Üreticileri Birliğinde düzenlenen toplantı öncesinde birlik başkanı Esem Kodaman, son zamanlarda ekonomik anlamda büyük sıkıntı yaşayan besicilerin Ziraat Bankasına borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla nefes alacağını belirtti.

Önceki hafta besicilerin sorunlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz ile Ankara'ya giderek Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ile Naci Bostancı'yı ziyaret ettiklerini anlatan Kodaman, şöyle devam etti:

"Şap hastalığı, aşılar, sigorta, borç ertelemeleri, 20 baş besilik erkek sığır desteklemesi gibi sorunlarıyla alakalı bilgiler vererek, çözümleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Yapılan görüşmenin ardından sorunlarla alakalı ilgililer, besicilerin sorunlarının araştırılıp giderilmesi için ilçeye geldi. Bugün de birliğimize gelen Ziraat Bankasının ilçe şubesindeki banka yetkililerimizle toplantı yaptık. Toplantıda birliğimize bağlı bin 65 üyemizden yaklaşık 600 kadarını ilgilendiren banka borçları ve sigorta erteleme ile yeniden yapılandırılma konularında bilgi verilecek. Yardımlarını esirgemeyen Milletvekillerimiz Bostancı, İpek ve İlçe Başkanı Korkmaz'a çok teşekkür ederiz."

Toplantıda Ziraat Bankası Suluova Şube Müdürü Özcan Kılıç ile banka yetkilileri Muhammet Güngör ve Eren Gökalp, besicilerin sorunlarını dinleyerek banka borçları ve sigorta erteleme ile yapılandırılması konularında bilgilendirmede bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Ziraat Bankası Aydın Korkmaz Haluk İpek Suluova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title