Haberler

Suluova Myo Müdürü Yıldırım'dan Akademik Yıl Değerlendirmesi

Amasya Üniversitesi Suluova Meslek Yüksek Okulu (MYO) Kurucu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cengiz Yıldırım, sona eren akademik yılla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Amasya Üniversitesi Suluova Meslek Yüksek Okulu (MYO) Kurucu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cengiz Yıldırım, sona eren akademik yılla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, 2013-2014 akademik yılında 430 öğrenciye teorik ve uygulamalı eğitim verildiğini ifade etti.

Bu eğitimlerin 18 öğretim elemanı tarafından gerçekleştirildiğini anlatan Yıldırım, "Öğrencilerimizden 144'ünü mezun etmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin tamamı yaz ayları için staj yapacaklardır" dedi.

Yüksek okul bahçesinde yeni ek bina yapımı çalışmalarının başladığını ve konferans salonu ile yeni okul binası inşaat çalışmalarının en geç Kasım 2014 sonunda bitirilmesinin planlandığını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki eğitim-öğretim yılının bahar yarıyılında yeni binada eğitim-öğretime devam etmeyi, mevcut binamızı da idari bina olarak kullanmayı planlamaktayız. Her şeyiyle eğitim-öğretime hazır bir şekilde yeni öğrencilerimizi beklerken mezun ettiğimiz öğrencilerimize de hayatlarında başarılar dilerim." - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Cengiz Yıldırım Suluova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title