Haberler

Suluova Kaymakamı Taşdan'dan Sergi Açılışı

Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, Hacıbayram Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, Hacıbayram Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Taşdan, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan okulda eğitim gören 28 özel eğitime muhtaç öğrencinin el sanatları sergisini gezdi.

Ortaya konulan çalışmaları oldukça beğendiğini belirterek öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Taşdan, özel eğitime muhtaç öğrencilere okulda gösterilen gerekli ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

"Çocuklarımızın öğretmenleri rehberliğinde becerilerini geliştirerek ortaya güzel eserler çıkarmasından oldukça mutlu oldum" diyen Taşdan, şu ifadelerde bulundu:

"Çocuklarımızın eğitimlerinin yanında el becerileri kazanmış olmaları hem kendilerini hem de ailelerini mutlu ediyor. Bu bireylerimize ihtiyaçları doğrultusunda verilen eğitim ve öğretim olanakları bireysel becerilerini ve çevreyle iletişimlerini geliştirmelerine büyük katkılar sağlamakta ve toplumda kendi kendilerine yeten bir birey konumuna gelmelerini imkan vermektedir."

Sergi açılışına, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflaz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Davu, Okul Kurucu Müdürü Murat Gökhan Keskin, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Suluova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title