Haberler

Suluova'da, Tema Güvenlik Toplantısı Yapıldı.

Amasya Emniyet Müdürlüğünce Suluova ilçesinde Tema Güvenlik Toplantısı yapıldı.

Amasya Emniyet Müdürlüğünce Suluova ilçesinde Tema Güvenlik Toplantısı yapıldı.

Öğretmenevi salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, güvenlik temalı düzenlenen toplantılarla sorumluluk alanları olan il ve ilçelerdeki halkın güven ve huzurunu temin edecek çalışmaların yanı sıra toplumu suç ve suçlular hakkında bilgilendirmek, çocuk ve gençlerin suça sürüklenmesini önlemek ve suç mağduru olmayı engelleyecek koruyucu tedbirler üzerine değerlendirmeler yaparak güvenlik sorunlarının çözümüne katılımcı ve ortak bir yaklaşım geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Toplumun desteği ve yardımı olmadan polisin suçla ilgili problemleri çözmede başarılı olamayacağını vurgulayan Artunay, "2014 yılı içerisinde il merkezi ve ilçelerinden alınan 45 bin 106 ihbarın 39 bin 749'u yani yüzde 88'i asıllı ihbar, 5 bin 357'si ise asılsız ihbar olarak kaydedilmiştir. Tüm personelimiz halkın yardım taleplerine en etkin şekilde cevap vermek ve sizlere uzanan sıcak bir dost eli olabilmek için 7 gün 24 saat görev başında daima hazır ve daima güçlü" dedi.

Konuşmaların ardından Artunay, Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Durmuşoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflaz'dan oluşan komisyon, toplantıya katılanların sorun, talep ve görüşlerini alarak çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıya, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Avcı, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu, çeşitli kurum ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, iş adamları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Tema Vakfı Suluova Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title