Haberler

Suluova'da Sentetik Çim Saha Yapımı Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Suluova ilçesinde yapımına başlanan sentetik çim saha çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acar, gençlerin ve vatandaşların sportif faaliyetlerde bulunmalarına imkan tanımak amacıyla il genelinde sentetik çim sahalar oluşturmaya başladıklarını söyledi.

Merzifon ilçesinde 1 adet sentetik çim saha tesisi yapımının tamamlanarak faaliyete geçtiğini belirten Acar; "Suluova ilçemizde ise 1 ay önce başlayan sentetik çim saha tesisi yapımı Mayıs ayında tamamlanarak sporseverlerin kullanımına sunulacaktır" dedi.

İl genelinde son yıllara kadar sentetik çim saha olmadığını ve bunun eksikliğini yaşadıklarını belirten Acar; şunları kaydetti:

"Merzifon ve Suluova ilçemize sentetik çim saha kazandırıyoruz. Yapılan sahalar doğal çime oranla daha dayanıklı olduğu için daha fazla sayıda sportif faaliyetlere imkan tanımakta. İl genelinde sportif faaliyetlere şu anda 50 milyon liralık yatırımlar yapıyoruz. Spor salonu, yüzme havuzları, gençlik merkezleri ve sentetik çim sahalar yapıyoruz. İlimizde ve ilçemizdeki gençlerimizin önünü açmak sportif faaliyetlerde bulunmalarına imkan sağlamak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak istiyoruz. Ayrıca bünyemizde sporun yanı sıra gençlik hizmetlerimizde var. Sporun haricindeki sanatsal ve kültürel etkinliklerimizi gençlik merkezlerimizde yürütüyoruz. Gençlerimize hem spor hem de sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunma imkanı sunarak bu alanlardaki ihtiyaçlarına cevap vererek önlerini açmak için alt yapımızı hazırlıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Merzifon Suluova Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title