Haberler

Suluova'da Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Kuruluyor

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, sokak hayvanları için Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kuracaklarını bildirdi.

Üçok, yaptığı açıklamada, ilçede sokak hayvanları için rehabilitasyon merkezi kuracaklarını, bu amaçla Suluova Kerimoğlu Köyü bölgesinde 5 bin metrekare alanda inşaat çalışmasının başladığını belirtti.

Merkez sayesinde ilçe genelindeki başıboş sokak hayvanlarının her türlü sağlık, yemek ve barınma ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade eden Üçok, şunları kaydetti:

"Bakımevi ve rehabilitasyon merkezi olarak hizmet verecek merkezimizde başıboş hayvanların daha rahat ve güvenli bir ortamda yaşamalarını temin etmeyi ve insanlara zarar vermelerini önlemeyi amaçlıyoruz. Rehabilitasyon merkezinde hayvanların tek tek ve toplu olarak kalabileceği kulübeler de yer alacak. Hayvanlar burada her mevsim barınabilecekler. Merkezde ayrıca, hayvanların barınacağı bölümlerin yanı sıra tedavilerinin ve ameliyatlarının gerçekleştirileceği veterinerlik, ameliyathane, lojman ve idari binalar bulunacak."

Kaynak: AA / Güncel

Suluova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title