Haberler

Sultanlar Yeniden Avrupa'da

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Ard Arda Üçüncü Kez Avrupa Kupalarına Katılmanın Haklı Gururunu Yaşıyor.

ANTALYA/ Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol takımı, Antalya'da oynanan ve ilk yarısını 7 puanla lider bitiren Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar birinci Ligi Avrupa Kupasına katılma Klasman maçlarının ikinci etabını da lider bitirerek CEV Volleyball Challenge Cup'a katılmaya hak kazandı.

İkinci etabın ilk maçında Nilüfer Belediyespor'a 3 – 2, İdman Ocağı'na 3 – 2 kaybederek her iki maçtan da birer puan alan Sultan'lar etabın son maçı olan ve oldukça zorlu geçen Sarıyer Belediyespor'u 3 – 1 mağlup ederek normal sezonu 6. bitirdiği ligi, klasman maçları sonunda 12 puanla 5. Sıraya yerleşerek üst üste üçüncü kez Avrupa'da ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Emin İmen "Hedeflerimize Ulaştık"

Zorlu Sarıyer maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Baş Antrenörü Emin İmen, "Sezon başından itibaren koyduğumuz hedeflerimize ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Bu sezon kızlarımız hem ligde, hem de Avrupa'da maçlara çıktılar, çok yoruldular ama yine de bu klasman etabında da ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. İlk etapta topladığımız puanların da sağladığı avantaj iyi kullandık, bu maçtan da üç puan aldık ve birinci lige çıktığımız ilk sezondan itibaren yakaladığımız bu başarıyı sürdürdük. Artık yeni sezon da daha iyi çalışarak bu çıtayı daha da yukarılara taşıyacağız. Bizi destekleyen yöneticilerimize, teknik heyete, oyuncularımıza ve tüm Bursa' halkına teşekkür ederim. Bu takım hepimizin" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Türkiye Voleybol Federasyonu Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title