Haberler

Sultangazi'den Sur'a Yardım Tırı

Sultangazi Kaymakamlığı öncülüğünde toplanan yardımlar, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan terör olayları nedeniyle evlerinin terk etmek zorunda kalanlara ulaştırılmak üzere, bölgeye gönderildi.

Sultangazi Kaymakamlığı öncülüğünde toplanan yardımlar, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan terör olayları nedeniyle evlerinin terk etmek zorunda kalanlara ulaştırılmak üzere, bölgeye gönderildi.

Sultangazi Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Eğitim Bir Sen 2. Nolu Şubesi, Mehmet Akif Ersoy Camisi Eğitim Merkezi, İHH İnsani Yardım Vakfı Sultangazi Gönüllüleri ve İyilikder'in desteğiyle Sur ilçesinde evlerini terk etmek zorunda kalan vatandaşlar için yardım seferberliği başlattı.

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, toplanan 3 tır dolusu yardımın bölgeye gönderilmesi için İETT durağında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşayanlarla irtibat halinde olduklarını, bölgede yaşananları kendilerine anlattıklarını söyledi.

Demir, yaptıkları istişare toplantısının ardından kaymakamlık öncülüğünde kampanya düzenlenmesi kararının alındığını belirtti.

Öğrencilerin de kampanyaya destek verdiğini aktaran Demir, "Çocuklarımız bu kampanyaya sahip çıktı. Amacımız tüm Türkiye'nin birlikte olduğunu göstermek. Bugün buradan 3 tırı bölgeye yollayacağız. Bunun yanı sıra bir tır yardım da Cizre'ye gidecek. MEMUR-SEN ve İHH tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak inşallah. Bu yaptığımız şey birlik beraberliğimizi artıracaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplanan yardımlar, dualar eşliğinde Sur'a doğru yola çıkarıldı.

Törene Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü İbrahim Demir Diyarbakır Sultangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title