Haberler

Sultangazi'de Ramazan Bayramı Coşkusu

Sultangazi'de Ramazan Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ramazan Etkinlik Alanı'nda sabah kahvaltısında ilçe halkı ile biraraya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ramazan Bayramı'nın önemine vurgu yaptı.

Ramazan Bayramı, Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama etkinliklerinin ilk adresi Atatürk Bulvarı oldu. Buradaki etkinlik alanında kahvaltıda bir araya gelen ilçe halkı, bayram coşkusuna ortak oldu. Burada konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ramazan Bayramı'nın önemine vurgu yaptı. "Heyecan ve özlemle beklediğimiz Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz" diyen Başkan Altunay, dini bayramların yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olduğunu ifade etti. Bu yıl Ramazan Bayramı'nın buruk yaşandığını kaydeden Başkan Altunay, şunları söyledi:

"Şu anda Filistin ve Suriye başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde gözyaşı döken, acı ve açlık çekmekte olan kardeşlerimizin hüznünü derinden yaşamaktayız. Bu bayramı vesile addederek; sıkıntıda olan kardeşlerimize tek yürek olarak dua ediyor, hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz."

Akşam saatlerinde ise Ramazan Etkinlik Alanı'nda Uğur Işılak sahne aldı. Işılak, sevilen eserlerini Sultangazililer ile birlikte seslendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Cahit Altunay Uğur Işılak Sultangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title