Haberler

Sultandağı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği

Sultandağı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin ilk olağan kongresinde başkanlığa, kurucu başkan Mustafa Doğan seçildi.

Sultandağı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin ilk olağan kongresinde başkanlığa, kurucu başkan Mustafa Doğan seçildi.

Doğan, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen kongrede, üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin daha iyi eğitim alması, sosyal ve kültürel yaşamlarına katkıda bulunmak amacıyla bir eğitim projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Yeni kurdukları dernek sayesinde maddi imkanı bulunmayan ancak yükseköğrenim görmek isteyen ihtiyaç sahibi öğrencilere her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirten Doğan, "Şu anda 42 aktif üyemiz var. Gerek yurt içi gerek yurt dışından derneğimize üye olmak isteyen çok sayıda Sultandağlı hemşehrimiz var" dedi.

Divan Başkanlığını İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Genç'in yaptığı kongreye tek listeyle katılan Doğan, oyların tamamını alarak başkanlığa getirildi. Yönetim Kurulunda ise Doğan'ın yanı sıra Mustafa Nürdal, Sabri Kurt, Çetin Çiftçi ve İbrahim Dağdelen yer aldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Doğan Sultandağı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title