Haberler

Sultanbeyli'nin Sosyal Projelerine Destek

Sultanbeyli Belediyesinin, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 2015 Bağımlıkla Mücadele Mali Destek Programı kapsamında hazırlamış olduğu "Ben de Varım" projesi desteklenmeye değer bulundu.

Sultanbeyli Belediyesinin, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 2015 Bağımlıkla Mücadele Mali Destek Programı kapsamında hazırlamış olduğu "Ben de Varım" projesi desteklenmeye değer bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, gençler arasında son dönemde hızla yaygınlaşan madde bağımlılığı sorunu üzerinde çalışmalar yürüten Sultanbeyli Belediyesinin, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 2015 Bağımlıkla Mücadele Mali Destek Programı  kapsamında hazırlamış olduğu "Ben de Varım" projesi hibe kazandı. Projeyle bağımlılıkla mücadelenin çeşitli aşamalarında hem gençlerle hem de madde bağımlılığını önlemeye çalışan kurumlarla işbirliği yapılacak ve farklı faaliyetler gerçekleştirilecek. 12 ay sürecek olan "Ben de Varım" projesi faaliyetleri kapsamında Sultanbeyli Aile Rehberlik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (SARDEM) kurulacak. Gençlere yönelik bir gençlik platformunun kurulması da sağlanacak ve bağımlılık, mentörlük takip sistemi oluşturulacak.

Çalışmalar ve anket faaliyetleri sonucunda elde edilecek verilerle  Sultanbeyli madde bağımlılığı risk haritası ve eylem planı hazırlanarak, ilçe genelinde toplumsal düzeyde bağımlılıkla mücadele alanında farkındalık arttırılmış olacak. Projede Sultanbeyli Kaymakamlığı, Yeşilay, Marmara Belediye Birliği, UCLG MEWA ve Bağcılar Belediyesi de ortak ve iştirakçi olarak destek veriyor.

Ayrıca, "Ben de Varım!" projesi dışında Sultanbeyli Belediyesinin iştirakçi olarak katılım sağladığı iki proje de desteklenmeye hak kazandı. Bağcılar Kaymakamlığı tarafından yürütülecek olan "Yeni Bir Ben Bağımlılık Sosyal Destek "projesi de madde bağımlılığı ile mücadele alanında  kamu kurumları arasındaki koordinasyonun arttırılması amacıyla Sultanbeyli Belediyesinin katılımıyla yürütülecek.

Belediyenin iştirakçi olduğu bir diğer İSTKA projesi de sağlık turizmi alanında destek gördü. Özel işletmelere yönelik Sağlık Turizmi Merkezi İstanbul Destek Programı kapsamında Özel Saygı Hastanesi tarafından yürütülecek . "Uluslararası Hasta Koordinatörlüğü Kurulması ve Kalite Geliştirme Projesi" de Sultanbeyli ilçesinin sağlık turizmi alanında söz sahibi olmasına destek sağlayacak ve ilçedeki sağlık hizmet kalitelerinin arttırılması, uluslararası hastaları da kapsayacak şekilde iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amaçlanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Sultanbeyli İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title