Haberler

Sultanbeyli'den Türkiye Finallerine

Güncelleme:

Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı İstanbul'da şampiyon olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Sultanbeyli sporda başarılarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul'da 220 takım arasından namağlup şampiyon olan Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Geçtiğimiz hafta Kastamonu'da yapılan ve 32 takımın katıldığı elemeleri de başarıyla geçen takım son 8'e kaldı. Kocaeli'de 22 Mayıs'ta başlayacak olan Türkiye şampiyonasını da geçip kupayı Sultanbeyli'ye getirmeye çalışacaklar. Takım antrenörlerinden Güven Aydoğdu, kupayı alacaklarına inandıklarını ifade ederek, " İstanbul'da 220 takım arasından birinci çıktık. Geçtiğimiz yıl İstanbul üçüncüsü olmuştuk. Öğrencilerimiz, sporcularımız bu başarıya inandılar. Gönlümüzü koyduk ortaya. Kastamonu'da çeyrek final yapıldı. Aldığımız başarılı skorlarla ilk sekize kaldık. Şimdi Mayıs ayının 22'inde Kocaeli'de Türkiye şampiyonası yapılacak. Buradan da başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Takımımız güçlü. Benimle birlikte takımımıza antrenör arkadaşımız Fehmi Çetin ve Müdür Yardımcımız Medeni Uyar'da yardımcı oluyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sultanbeyli Kastamonu İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title