Haberler

Sultanbeyli'de Polis Merkezine Bombalı Saldırı

Güncelleme:

Sultanbeyli'de, Fatih Polis Merkezine düzenlenen bombalı saldırıda 5 polis memuru ve 2 vatandaş yaralandı.

Sultanbeyli'de polis merkezine bombalı saldırı- Fatih Polis Merkezine düzenlenen terörist saldırıda 5 polis memuru ve 2 vatandaşın yaralandığı bildirildi Sultanbeyli'de, Fatih Polis Merkezine düzenlenen bombalı saldırıda 5 polis memuru ve 2 vatandaş yaralandı. Alınan bilgiye göre, Petrol Yolu Caddesi'ndeki 3 katlı polis merkezine bombalı saldırı düzenlendi. Terörist saldırıda 5 polis memuru ile 2 vatandaşın yaralandığı bildirildi.Bombalı saldırının ardından yangın çıkan binada, kısmi çökme meydana geldi. Binanın yakınındaki bazı ev, işyeri ve araçlarda da hasar oluştu.Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesine kaldırılırken, itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın da söndürüldü. Aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda polis ekibi de karakol çevresinde güvenlik önlemlerini arttırırken, terörist saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.Sultanbeyli polis merkezi saldırı bomba polis yaraliMuhabir: Alptekin Soykan, Nurettin Coşkun Yayınlayan: Bekir Nazım Ada ..

Kaynak: AA / Güncel

Sultanbeyli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (2)

OKTAY KAÇMAZ:

BENİM POLİSİME VE ASKERİME UZANAN ELLER KIRILSINALLAHIM YAR VE YARDIMNCILARI OLSUN pekaka denen mahluklarıda ALLAHIM HELAK ETSİN

0
0
yanıtYanıtla
S. BERBER:

Sultanbeyli HDP binası taşlanmaktadır. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title