Haberler

Sultanbeyli'de 2 Bin Metrelik Dev İftar Sofrası

Sultanbeyli’de kurulan 2 bin metrelik dev iftar sofrasında 6 bin mahalle sakini aynı sofrada buluştu.

Sultanbeyli'de kurulan 2 bin metrelik dev iftar sofrasında 6 bin mahalle sakini aynı sofrada buluştu.

Sultanbeyli Belediyesi ve Nex Nexstar firması desteğiyle kurulan iftar sofrasında 6 bin vatandaş iftar yaptı. Mimar Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programına Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Nex Nexstar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sultanbeyli Belediyesi'nin paylaşma kültürünü yaygınlaştırmak ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla başlattığı kardeşlik sofrası projesi bu yılda geleneğini sürdürmeye devam ediyor.

SULTANBEYLİLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ramazanın ikinci gününde iftar sofrasında vatandaşları ağırlayan Sultanbeyli Belediyesi ve Nex Nexstar Firması hazırlıklarını saatler öncesinden tamamladı. Trafiğin durdurulduğu sokakta önce masalar kuruldu ardından sandalyeler hazırlandı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından yerini alan vatandaşlar, ezan saatinin gelmesini bekledi. Binlerce vatandaşın aynı sofrada buluştuğu programda vatandaşlar Ramazan ayının güzelliği hep birlikte yaşadı.

KARDEŞLİK SOFRASINA 6 BİN VATANDAŞ KONUK OLDU

Bir olmak beraber olmak amacıyla sokak iftarlarına devam edilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Hüseyin Keskin, "Vatandaşlarımızla bir araya gelip aynı sofrada buluşmak için bu yılda iftar programlarımıza devam ediyoruz. Bugünkü iftarımız ramazanın ilk iftarı bu iftara destek sağlayan Nex Nexstar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel ve Nex Nexstar ailesine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

NEX NEXSTAR FİRMASINDAN DEV İFTAR SOFRASINA SPONSOR DESTEĞİ

Projeye sponsor desteği veren Nex Nexstar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel ise, "Böyle projeler her zaman desteklenmeli. binlerce vatandaşın aynı sofrayı paylaşması çok güzel. Bizlerde birer mahalle sakiniyiz. Bu akşam hep birlikte orucumuzu açacağız. Katılan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

"ÇOK ANLAMLI PROGRAMLAR"

İftar programlarını çok anlamlı bulduğunu belirten Lütfü Çintosun, "Programlar çok anlamlı Ailemle birlikte geldim iftara. Bu akşam çok sayıda vatandaşla iftar yapacağız. Çok güzel bir duygu. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Eşiyle birlikte iftar sofrasına konuk olan Gülbahar Yıldırım isimli vatandaş ise," Belediyemiz her yıl böyle programlar yapıyor. Allah razı olsun. Bu programlar çok anlamlı" şeklinde konuştu.

Sultanbeyli Belediyesi Ramazan ayı boyunca 15 mahallede 15 iftar projesi ile iftar sofraları kurmaya devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Keskin Erol Yüksel Sultanbeyli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title