Haberler

Sultanahmet'te Ölen Turistlerin Ailelerine Kemer'de Ücretsiz Tatil

Sultanahmet’teki saldırıda hayatını kaybeden 11 Alman turistin birinci dereceden yakınlarına Kemer Belediyesi tarafından ömür boyu ücretsiz tatil verilecek.

Sultanahmet'teki saldırıda hayatını kaybeden 11 Alman turistin birinci dereceden yakınlarına Kemer Belediyesi tarafından ömür boyu ücretsiz tatil verilecek.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı (EMITT) yüzlerce sektörü bu yıl 20'nci kez bir araya getiriyor. Düzenlenen fuarda kurulan stantta yerini alan Kemer Belediyesi, görücüye çıktı. Stantta Kemer Belediyesi'nin turizm potansiyeli dışında portakalı ve mandalinası da tanıtıldı.

Fuarda standa gelenlerle yakından ilgilenen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, EMITT Fuarı'nın Türk turizmi için önemli bir noktada olduğunu ifade ederek, "Geçen yıl 90 ülke katılmıştı. Burası bizler için turizm için önemli bir yer. Geçmiş yıllara oranla bu fuara daha çok otel sahibinin gelmesi insanların turizme daha çok önem verdiğini gösterir. İnşallah bölgemizden gelecek olan turistler ile Rusya'dan gelmesi beklenen turist sayısı açığını kapatmayı düşünüyoruz. Kemer'e bakıldığında insanlar sadece denize girilecek yer olarak düşünmeye başladılar. Ancak Kemer portakalı ile de ünlüdür. Büyük yerlerde eskiden Kemer portakalına Ağva portakalı derlerdi. Biz bunun için bu sene portakalımızı da yanımızda getirdik" dedi.

ÖLEN TURİSTLERİN AİLELERİNE ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ TATİL

Başkan Gül konuşmasının devamında İstanbul'daki Sultanahmet saldırısında hayatını kaybeden Alman turistlerin birinci dereceden yakınlarına ücretsiz tatil vereceklerine söyleyerek, "Biz saldırıda ölen Alman turistlerin birinci dereceden olan ailelerine tatil verdik. Yarın da Alman Konsolosluğu ile görüşeceğiz. Oradan ailelerin adreslerini alıp Almanya'da onları ziyaret edeceğiz. Onlara meclis kararlarımızı ileteceğiz. Aileler artık Kemer'de ömür boyu tatil yapacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Akdeniz Mustafa Gül Sultanahmet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title