Haberler

Sultan Teyze Bu Kış Rahat Edecek

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki derme çatma barakada tek başına yaşayan 60 yaşındaki Sultan Ege, yardımseverler tarafından yapılan yeni evine taşındı.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki derme çatma barakada tek başına yaşayan 60 yaşındaki Sultan Ege, yardımseverler tarafından yapılan yeni evine taşındı.

Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde maddi imkansızlıklar nedeniyle derme çatma barakada yaşayan Sultan Ege'ye, Fethiye Belediyesi ve yardımsever işadamları sahip çıktı. Kendisiyle ilgilenmeyen çocuklarından uzakta yardım bekleyen Ege'nin barakası yıkılarak yerine 2 odalı konteyner ev yapıldı. Ev eşyaları da yardımseverler tarafından alınan Sultan Ege, yeni evinde Fethiye Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı ve yardımsever işadamlarını ağırladı.

İMECE USÜLÜ

Duygusal anların yaşandığı ziyarette evin yapımında emeği geçen tüm kurum ve yardımseverlere teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, şunları söyledi:

"Sultan Teyze bizden ev istediğini dile getirdi. Allah da bize bunu nasip etti. Biz de karınca kaderince neler yaparız diye düşündük. Herkes buraya imece usulü katkı sağladı. Orman Bölge Müdürlüğü yerin tahsisi konusunda kolaylık sağladı. Evin yapılması konusunda destek olan yardımseverler var. Önemli olan bir garibanın başını sokabilecek bir çatının yapılmasıydı. Emek veren, katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum." - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Belediyesi Göcek Muğla Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title