Haberler

Sultan Kaymaz'ın Cenazesi Çankırı'ya Gönderildi

Kaymakamlık önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz’ın eşi Sultan Kaymaz’ın cenazesi Çankırı’ya gönderildi.

Kaymakamlık önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz'ın eşi Sultan Kaymaz'ın cenazesi Çankırı'ya gönderildi. Olayı soruşturan polis, her yerde saldırıdan sonra kaçan zanlıyı arıyor.

Çekmeköy Şahinbey Caddesinde Sultan Sürücü Kursu sahibi olan ve aynı zamanda Çekmeköy Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz'ın eşi olan Sultan Kaymaz silahlı saldırıya uğradı. Sahibi olduğu sürücü kursu öğrencilerinin sınavını takip etmek için Çekmeköy Kaymakamlığı önünde bekleyen Kaymaz, kimliği belirsiz saldırgan tarafından vuruldu. Hastaneye kaldırılan Kaymaz, yolda hayatını kaybetti. Sultan Kaymaz'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Çankırı'ya gönderildi.

POLİS ZANLIYI ARIYOR

Cinayet sonrası olay yerinde incelemelerde bulanan polis, geniş bir güvenlik çemberi oluşturdu. Olay yeri inceleme ekiplerini çalışması sonucunda saldırganın kullandığı silah olay yerinin yaklaşık 500 metre yakınındaki ağaçlık alanda buldu. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını da didik didik inceleyen polis, eşkali belirlenen saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Cinayeti gerçekleştiren zanlının ehliyetini bir türlü alamadığı ve bu nedenle kurs sahibi Sultan Kaymaz'ı öldürdüğü iddia edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title