Haberler

Sultan Harran'da Stres Attı

Güncelleme:

Dünyanın en uzun adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabına adını yazdıran Mardinli Sultan Kösen, Harran Üniversitesini ziyaret etti.

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesini ziyaret eden, dünyanın en uzun adamı olarak tarihe geçen Sultan Kösen, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya gelip söyleşi yaptı. Yapılan söyleşide kendinden ve hayatından bahseden Kösen, "Ben hiç okul okumadım içimde hep bir okul özlemi vardı, sağlık sorunları ve boyumdan dolayı okula gitme şansım olmadı. Bu yüzden okullarımızı ziyaret ediyoruz, sizinle beraber olduğum ve Şanlıurfa'da olduğum için mutluyum" dedi.

'MARDİN'İN GİRİŞİNE HEYKELİMİN YAPILMASINI İSTERİM'

Öğrencilerden gelen bir soru üzerine dünyadaki en uzun adam olarak tarihe geçtiğini söyleyen Kösen, "Hollywood ve Avustralya'da sinema projelerimiz var bunlar son aşamaya geldi. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum, memleketim olan Mardin'in girişinde heykelimin olmasını isterim" diye konuştu. Söyleşi, dünyanın en uzun adamıyla öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title