Haberler

Süleymanpaşa'nın Yeni Mahalleleri Güne Tertemiz Başlıyor

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi'ne bağlanan yeni mahallelerde temizlik çalışmalarını arttırarak devam ettiriyor.

YENİ MAHALLELERDE SIKI TEMİZLİK

Her sabah düzenli bir şekilde çöp toplama ve süpürme çalışması gerçekleştiren ekipler, rutin çalışmaların yanı sıra muhtarlar ve vatandaşlardan aldıkları dönüşlerle de temizlik hizmetlerini geliştiriyor. Ekipler sabah çalışmalarının yanı sıra gece de çöp toplama hizmetini de devreye sokarken vatandaşlardan gelen isteklere de dönüşler yaparak çöp kalıntılarına anında müdahale ediyor.

RESMİ PROGRAMLAR VE BİRÇOK ALANDA DA HİZMET VERİYORLAR

Öte yandan şehir içinde de çalışmalarına devam eden ekipler, rutin çalışmalar dışında Tekirdağspor karşılaşmaları öncesi ve sonrasında Namık Kemal Stadı'nın temizliği, yol kenarları, köprüler ve bulvarların temizliği ile resmi programlar öncesi ve sonrasında da hizmet veriyor.

EŞKİNAT: "YENİ MAHALLE SAKİNLERİNDEN GELEN DÖNÜŞLER MEMNUNİYET VERİCİ"

Temizlik çalışmalarından oldukça memnun olduğunu belirterek bir açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Süleymanpaşa Belediyesi yeni mahallelerimizin sorunlarını tek tek çözmeye devam ediyor. Öncelik olarak belirlediğimiz temizlik hizmetinde tüm yeni mahallelerimizde ekiplerimiz sorunsuz olarak çalışıyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda gelen dönüşlerde memnuniyet verici. Altyapısı oluşturulmadan bir gecede köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerimizde Süleymanpaşa Belediyesi olarak hizmetlerimiz artarak devam edecek."diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymanpaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title