Haberler

Süleymanpaşa'da Çöp Kovaları Yenileniyor

Güncelleme:

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, eski çöp kovalarını, yeni alınan asma çöp kovalarıyla değiştirerek yeniliyor.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi eski çöp kovalarını, yeni alınan asma çöp kovalarıyla değiştirerek yeniliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ana caddeler başta olmak üzere tüm caddelerde bulunan eski çöp kovaları kaldırılarak, yerine yeni asma çöp kovaları takılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin temiz görünümü ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşam sürebilmeleri için ana caddelerde ve ara sokaklardaki asma çöp kovalarının yenilendiği belirtti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, daha güzel bir Süleymanpaşa için çalıştıklarını belirterek, "Temizlik imandan gelir düsturu ile yola çıktık. Bizim belediyecilik anlayışımızla yaptığımız hizmette, hiçbir zaman sınır koymadık ve koymadan da yolumuza devam edeceğiz. Her şeyin en iyi ve en güzelini Süleymanpaşa halkına sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title