Haberler

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü'ne Üyelikler Başladı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin çocuklar için projelendirdiği Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’ne başvurular başladı.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin çocuklar için projelendirdiği Süleymanpaşa Çocuk Kulübü'ne başvurular başladı.

3-13 yaş arası çocukların sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkıda bulunmak, kent kültürü, kent yaşamı konularında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, bu konularda çocukların da fikir ve düşüncelerini ifade edebileceği bir çocuk platformu oluşturmak amaçlı kurulan Çocuk Kulübü Süleymanpaşalı çocukların sosyal, kültürel ve kişisel açıdan gelişimini hedefliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi öğrenmeye, eğlenmeye ve farklı sosyal aktiviteler içerisinde bulunmaya herkesten daha fazla ihtiyacı olan çocukların tüm imkanlardan ücretsiz olarak faydalanmasını sağlıyor.

TÜM FAALİYETLER ÜCRETSİZ

Kulübe üye olan çocuklar, sosyal ve kültürel faaliyetler, kültürel geziler, çocuk tiyatroları, konser, piknik gibi etkinlikler, kitap, eğitim materyali hediyeleri ile okuma - araştırma yapabilecek kütüphane ve internet erişimi, el becerilerine yönelik atölye çalışmaları, yaz kampları, piknikler, izcilik ve doğa aktiviteleri, eğitim destek hizmetleri, koro ve müzik etkinlikleri, psiko-sosyal destek hizmetleri, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri, salon sporlarının gözde oyunları buz pisti, masa tenisi, air hokey, masa futbolu, satranç gibi sportif faaliyetler ile turnuva ve müsabakalardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Kulüp üyeleri Süleymanpaşa Çocuk Kulübü'nün imzalamış olduğu protokoller sonucu üye iş yerlerinden indirimli alışveriş ayrıcalığından yaralanacak.

Ayrıca içinde şiirlerin, yazıların, resimlerin ve faydalı bilgilerin yer alacağı hazırlık aşamasında olan Süleymanpaşa Çocuk Dergisi ve diğer kültür yayınları da ücretsiz olarak üye çocuklara ulaştırılacak.

Kayıt olmak isteyen tüm çocukların Süleymanpaşa Belediyesi kurumsal sitesinde bulunan Çocuk Kulübü alanına tıklayarak üye olabileceği ya da http://www.suleymanpasa.bel.tr/cocuk.php linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilecekleri kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title