Haberler

Süleymanpaşa Belediyespor Kulübü Voleybol Branşı Kurs Başvuruları Başladı

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyespor Kulübü bünyesinde kurulan voleybol takımına oyuncu yetiştirmek ve gençlere voleybol sevgisini aşılamak üzere 2000 – 2009 doğumlu çocuklar için voleybol kursu açıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kulübün antrenörlerinden 3. kademe kıdemli antrenör Hasan Erşahin, "Voleybol insanların tiyatro, sinema gibi ailesi ile izleyebileceği bir spor. Bir spordan öte kültür sanat niteliği taşıyan bir etkinlik. Bu noktada şehrimizde voleybolu geliştirmek için uğraşıyoruz. Şuanda 70 öğrencimiz kurslarına devam ediyor. Yeni gelecek öğrencilerimiz ile şehrimizde voleybolu önemli yerlere getireceğiz." dedi.

Süleymanpaşa Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyetlerine devam eden voleybol takımının bir diğer antrenörü 1. Kademe kıdemli antrenör Ali İhsan Gök ise altyapının önemine değinirken, "Şuanda mevcut bir takımımız var. Bizler voleybola yeni başlayacak öğrencilerimizle sağlam bir alt yapı kurmak istiyoruz. Altyapımızdan başarılı voleybolcular yetiştirip Tekirdağ'da marka olacak bir takım yaratma amacındayız."şeklinde konuştu.

Öte yandan Süleymanpaşa Belediyespor Kulübü Voleybol branşı kursu hakkında 0505 231 88 19 ve 0506 287 44 60 nolu telefonlardan bilgi alınabileceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymanpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title