Haberler

Süleymanpaşa Belediyesi İşaret Dili Kurslarına Başladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Amacımız engelli engelsiz aynı toplum içinde birbirimizi anlayarak birlikte yaşamak" dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Amacımız engelli engelsiz aynı toplum içinde birbirimizi anlayarak birlikte yaşamak" dedi.

Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) ve Tekirdağ Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen işaret dili kursu belediyenin sahil kısmında ek hizmet binasında başladı.

Eşkinat, kurs açılışında yaptığı açıklamada, amaçlarının engelli, engelsiz aynı toplum içinde birbirlerini anlayarak birlikte yaşamak olduğunu belirterek, bunun için bir iletişim kurmaları gerektiğini ifade etti.

Bu kursun, her anlamda büyük önem taşıdığını ifade eden Eşkinat, şu bilgileri aktardı:

"Siz bu iletişim kanalını açıyorsunuz. Onun için çok önemsenecek bir iş yapıyorsunuz. Umarım buradaki bütün arkadaşlar sabırla kursu tamamlayıp bizlere de örnek olurlar. Bizlerde böylece işaret dili sayesinde engelli vatandaşlarımızla iletişim kurabiliriz."

Bu arada, 20 kursiyerin katıldığı kursun haftanın iki günü olmak üzere 120 saat süreceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title