Haberler

Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Giyim Mağazası Bayrama Hazır

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin gelir seviyesi düşük vatandaşların giyim ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurduğu 'Dost Eli Giyim Mağazası' yaklaşan bayram dolayısıyla bayramlık ihtiyaçlar öngörülerek yeniden düzenlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Giyim Mağazası, yeni alınan bağışlarla bayram alışverişi yapmak isteyen ihtiyaç sahipleri için hazır hale getirildi. Mağazada, düşük gelirli Süleymanpaşalı vatandaşları sevindirmek için tüm hazırlıkların tamamlandığı kaydedildi.

EŞKİNAT: "ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNİN GÜLMESİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Konu ile ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı nedeniyle özellikle çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlık yaptık. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi bizler için çok önemli. Son dönemlerde Dost Eli Giyim Mağazasına vatandaşlarımızın teveccühü artarken hem malzeme gelişi hem de dağıtımı yönünde yürütmekte olduğumuz ve vatandaşlarımızın yardımlaşma geleneğini ön plana çıkarttığımız bu projede güzel sonuçlar ortaya çıktı. Tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bayramlıklarını almaya bekliyoruz" dedi.

Tüm dar gelirli vatandaşların yararlanabileceği Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Giyim Mağazası, Eski Cami Ortacami Mahallesi Soğukkuyu Mevkisi Soysal Sokak No.11'de saat 08.00 – 17.00 arası Süleymanpaşalılara hizmet veriyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title