Haberler

Süleymaniye'ye kanalizasyon hattı döşeniyor

Güncelleme:

Gümüşhane Belediyesi tarafından kentin eski yerleşim yeri olan tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde başlatılan kanalizasyon hattı çalışmaları devam ediyor.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Süleymaniye Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Çimen, daha önce Süleymaniye Mahallesi'nde hiç yapılmamış olan kanalizasyon hattı çalışmasına başlanması talimatını verdiğini ifade ederek, "Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimize tarihi Süleymaniye Mahallemizin alt yapı sorunlarının bir an önce tamamlanması için talimat verdik. Mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca burada yeni bir su hattı çalışması da yapıyoruz. Her iki çalışmamızı kısa süre sonra tamamlayacağız" dedi.

Süleymaniye Mahallesi'ne 2,5 kilometrelik kanalizasyon hattının döşendiğini kaydeden Başkan Çimen,"Kentlerin en önemli düzenlemelerinden bir tanesi de alt yapı çalışmalarıdır. Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından devam eden çalışmalarımızı titiz bir şeklide sürdürüyoruz. Tarihi Süleymaniye Mahallemizde bugüne kadar altyapı çalışmasının yapılmamasını doğru bulmuyoruz. Kısa süre sonra tarihi doğuya zarar vermeden burada başlatmış olduğumuz kanalizasyon ve yeni su hattı çalışmalarımızı tamamlayacağız. 2,5 kilometrelik kanalizasyon hattı boyunca 300'lük borularla mahallenin atığını atık arıtma tesisimize taşıyacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymaniye Ercan Çimen Gümüşhane Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title