Haberler

Süleyman Soylu Twitter'dan Paylaştı: Paris Değil Cizre

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, KHK kapsamında görevlendirme yapılan Cizre Belediyesi tarafından düzenlenen caddenin fotoğrafını, "Paris değil Cizre" yorumuyla paylaştı.

Şırnak'ın Cizre Belediyesi, Sanayi Caddesi'nde "Sokak Sağlıklaştırılması Projesi"ni hayata geçirerek caddeye yeni bir görünüm kazandırdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, caddenin yeni halini Twitter hesabından, "Paris değil CİZRE" yorumuyla paylaştı.

SANAYİ CADDESİ SEVGİ CADDESİNE DÖNDÜ

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname kapsamında görevlendirme yapılan Cizre Belediyesi kentin en işlek caddelerinden Sanayi Caddesi'nde gerçekleştirdiği "Sokak Sağlıklaştırılması Projesi" ile Sanayi Caddesi'ni, "sevgi" caddesine dönüştürdü.

GECE GÖRÜNTÜSÜ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Getirilen yeni düzenleme ile araç trafiğine kapanan caddede, inşa çalışmaları başlatıldı. Bitme aşamasına gelen çalışmalarda, yolun ortasında yaya bölümü yapıldı. Yolun her iki tarafına çiçeklikler ile banklar konulacak ve Cizrelilerin güneşten korunması için tek tip düzenli açılıp kapanabilen güneşlik yapılacak. Işıklandırma çalışmalarının tamamlandığı caddenin gece görüntüsü göz kamaştırıyor.

SÜLEYMAN SOYLU TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu caddenin yeni halini Twitter hesabından paylaştı. Soylu fotoğrafa, "Paris değil Cizre. Cizre göz kamaştırıyor" notunu yazdı. Soylu'nun paylaşımı dakikalar sonra binin üzerinde beğeni aldı.

İşte Süleyman Soylu'nun Paylaşımı:

Kaynak: Haberleer.com

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Twitter Cizre Paris Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title