Haberler

FB TV ve GS TV'de Süleyman Seba İçin Yayın Yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe ve Galatasaray Kulübünün televizyonları, program akışlarını değiştirerek Seba'nın vefatıyla ilgili yayına başladı.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı, Türkiye'yi yasa boğdu. Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın hayatını kaybetmesinden sonra Fenerbahçe Kulübü Televizyonu, Galatasaray Kulübü Televizyonu ve Bursa spor Kulübü Televizyonu da yayınlarını keserek Süleyman Seba belgeseli yayınladılar...

FB VE GS TV YAYIN AKIŞINI KESTİ, SEBA YAYINI YAPTI

Kulübün efsane başkanı için her kesimden başsağlığı mesajları yayımlanırken, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin televizyonları da program akışlarını keserek, Seba'nın vefatına ilişkin yayın yapmaya başladı.

FBTV ve GSTV'de yapılan yayınlarda, Beşiktaş camiasının ve Türk spor kamuoyunun acısı paylaşıldı.

ÇOK SAYIDA İNSAN ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Bu arada, Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcuların yanı sıra çok sayıda kulübün yönetim kurulu üyesi, futbolcusu, teknik adamı ve taraftarı, sosyal medya hesaplarından Seba'nın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kaynak: AA / Spor

Süleyman Seba Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title