Haberler

Süleyman Seba'nın Heykeline Çirkin Saldırı

Güncelleme:

Süleyman Seba'nın anısına Bornova'da yapılan heykelin kendini bilmezler tarafından sağ ve sol el parmakları kırılırken, yüzü de kırmızıya boyandı.

Türk futbolunun en büyük mirası, en efendi başkanı o... O, Süleyman Seba... Vefatıyla renk ayrımı yapmaksızın tüm camiaları yasa boğan, aynı zamanda tüm renkleri birleştiren Beşiktaş Onursal Başkanı...

AÇILIŞINI AHMET NUR ÇEBİ YAPMIŞTI

Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Seba'nın anısına mayıs ayında Ege Beşiktaşlı İş Adamları Derneği tarafından İzmir Bornova Büyük Park'a bir heykel yaptırılmıştı. Heykelin açılışı da Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Ege Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Başkanı Abüldkadir Alkışer tarafından gerçekleştirilmişti.

SALDIRIYA UĞRADI

Ancak heykelin hizmetine girmesinin üzerinden daha 6 ay bile geçmeden, tarifi mümkün olmayan bir ayıba imza atıldı. Seba heykeli kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Heykelin sağ ve sol el parmakları kırılırken, yüzünün de kırmızıya boyanması büyük tepki topladı. (Kaynak: Habertürk)

İşte çirkin saldırıdan kareler;



Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Süleyman Seba Beşiktaş Bornova Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

SİYAH:

ben bunu yapanların renkli kişilerden daha cok akıl sağlığı yerinde olmayan kişilerce yapıldıgına inanıyorum ve eminimki atatürk büssüne zarar verenlerle aynı kişilikkteki insalr olduğunu düşünüyorum

7
0
yanıtYanıtla
sabır:

90 yılda, yüzlerce yıllık arap etkisinden çıkmak kolay değil. . . Bunlar değişimin sancıları. . . saldıracaklar, kıracaklar, dökecekler. . . Ama böyle böyle her şey düzelecek. . .

4
3
yanıtYanıtla
kolay değil dedik ya:

Kolay değil dedik zaten. . . şimdi yüzde 25 sonra daha fazla, sonra daha fazla, yavaş yavaş, sindire sindire. . .

yanıt2
yanıt2
Ercan:

Büst ve heykelleri yıkacaklarmış. . Kafaya bak!. . Yık, parçala, yak. . Tıpkı IŞİD''in yaptığı gibi.

yanıt3
yanıt2
Mehmet:

İYİ UYKULAR YA SABIR rumuzu ile yazan şekilsiz mahluk. Sen bir hekime görün beynin yerinde mi diye.

yanıt2
yanıt1
KAPKARA:

MEMLEKET İKİ AYAKLI EŞEKLERLE DOLU . . .

6
1
yanıtYanıtla
ellisekiz:

biride sensin.

yanıt1
yanıt0
PolimikMobil-IOS:

Bu ulkede heykel olması yanlış zaten

1
4
yanıtYanıtla
kartal:

bunu yapanlar garanti fenerlilerdir çünkü onlarda geçen haftanın acısı var . . . . . . . . .

1
4
yanıtYanıtla
reyiz amca:

Böyle açıga yaparsan çocuklar onu düzgün bırakır mı. Ne tuhaf bi milletiz. Avrupa''da böyle ulu orta, yerde duran böyle yapılar göremezsiniz.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title