Haberler

Süleyman Hurma Kayserispor'a Veda Etti

Kayserispor'un efsane menajeri Süleyman Hurma, adına düzenlenen veda yemeği ile takımına ve Kayseri'ye veda etti. Düzenlenen etkinlikle konuşan Hurma, geçtiğimiz sezon Kayserispor ligden düştükten sonra taraftarlardan aldığı tepkiyi, gözleri yaşlı anlattı.

Önümüzdeki sezon Süper Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Kayserispor'un menajeri Süleyman Hurma, şampiyonluğun ardından takımına veda etti. Kendi adına düzenlenen veda yemeğinde teknik ekip, kulüp yönetimi ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Süleyman Hurma, geçtiğimiz sezon Kayserispor küme düştüğünde, kulüp önüne gelen taraftarlar tarafından istifaya çağrıldığı o anları anlattı. Hurma o günleri anlatırken gözleri doldu. Kendisini istifaya çağıran taraftarlar karşısında çok zor anlar yaşadığını söyleyen Süleyman Hurma, "Kulübün etrafına insanlar geldi, çok ağır küfürler ettiler, çok dramatik anlardı. Zaten kendi acımız içimizde ağır bir yara gibiydi. Oradan birisi bağırıyor. Birileri küfür ediyor. Emniyet Müdürü'nün arabasıyla havaalanına gitmek zorunda kaldım. Onurlu bir insan için çok zor bir durum tabi ki. Geçmişte neler yaptığınızı biliyorsunuz ve Emniyet Müdürü'nün arabasıyla havaalanına gitmek zorunda kalıyorsunuz. Bu pek kaldırılabilir bir şey değil. Bütün dostlarım ve ailem bana 'bırak' dedi. Ben de başkanın karşısına çıkarak, 'Koşullar ne olursa olsun. Bizim suçumuz var veya yok, biz küme düştük. Eğer bütün şehir bu taşın altına elini sokacaksa biz de kafamızı sokalım bu takımı buradan çıkartalım' dedim. Futbolcu arkadaşlarımızın çoğu zaman paralarını eksik verdik. Ama onlar bizimle beraber bütün sıkıntılara göğüs gerdi. Yüz asıklığı yapmadan oynadılar" dedi.

"ÇOK MUTLUYUM, VİCDANIM RAHAT"

10 yılı aşkın sürede takımı çok iyi yerlere getirdiklerini söyleyen Süleyman Hurma, "10 yılın vedası tabi ki zor bir iş. Vedalar içinde hüzün barındırır. Hüznün olduğu her yerde kayıtsız şartsız vicdan vardır. O yüzden o kadar mutluyum ki vicdanım çok rahat. Tam 10 yıl bu kulübe elimden gelenin en iyisini tüm arkadaşlarımla beraber yapmaya gayret ettim. Çok zor günlerimiz oldu. Güzel günlerimizi dostlarımıza verdik. Kötü günleri biz aldık. Şükürler olsun ki vicdanım kulübü satmama, dostlarımı satmama engel oluyor. Bu yüzden sizler önünde veda ederken ağlamaktan korkmuyorum. Korktuğum şey ağlayamayacak kadar onursuzca buradan gitmekti. Kayserispor Anadolu futbolunun en seçkin markası olmuştur. Ülkemizin en güzel tesislerine sahip kulübüdür. Tesislerimiz Barcelona ve Milan'ın tesislerinden de iyidir. Ülkemizde UEFA kriterlerine uygun bir kulüp olduk. 9 yıl bu lisansı aldık. 3 oyuncumuz aynı anda milli takımda oynadı. Milli takımlara oyuncular verdik. Türkiye Kupası kazandık. 2 defa Avrupa kupalarına gittik. İnter Toto'dan Avrupa kupalarına katılan ilk takım olduk. Süper Kupa finali oynadık. Sonra geçtiğimiz sezon bir hüzün yaşadık bu da bizim için ağır oldu. kaldırılabilir bir şey değildi. 30 milyon Euro'ya hayır dedik, oyuncularımızı vermedik. 8 oyuncumuz sakatlandı. 16 gol yedik ofsayttan, 5 golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Aleyhine en fazla penaltı verilen, en fazla penaltısı verilmeyen, en fazla sarı ve kırmızı kart gören bir takım olmayı becerdik ve küme düştük" diye konuştu.

SEVENLERİ COŞKUYLA UĞURLADI

Kayserispor'a ve Kayseri'ye veda eden Hurma, havaalanından taraftarlar ve sevenleri tarafından coşkuyla uğurlandı. Hurmayı 2004 yılında tanıdığını söyleyen Kayserispor eski Başkanı Recep Mamur, "Benim gönlümde bir yer etti. Hiçbir yerde karşılaşmamıştım. Hiç merhabamız bile yoktu. Kendisine telefon ettim ve tanışmak istediğimi söyledim. Gönlümde bir yer ettiğini söyledim. Tanışalım diye bir sohbetim oldu. Bu şekilde bir araya gelerek tanıştık. Kendisiyle çok güzel anılarımız var. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim" dedi.

Süleyman Hurma'nın Kayserispor'un son 10 yılına damga vurduğunu söyleyen Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı da, "Ayrılıklar hayatın tadıdır. Olmazsa olmazıdır. Ayrılıklar olacak ki yaşamın anlamı olacak. Başkanlarım çok güzel sözler söylediler. Kayserispor'un son 10 yılına, Süleyman Hurma, Recep Mamur ve Bekir Yıldız damgasını vurmuştur" açıklamasını yaptı.

10 yılın sonunda üzücü bir ayrılık yaşadığını ifade eden Kayserispor'un eski Başkanı Bekir Yıldız ise, "Standart cümle kurarak Süleyman Hurma'ya bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Zaten sürekli bulunduğu yere bir şey katacak adamların problemi fazla yoktur. Etrafın zaten böyle adamlara ihtiyacı vardır" şeklinde konuştu.

Sevenlerine veda eden Süleyman Hurma, havayoluyla Kayseri'den ayrıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Süleyman Hurma Recep Mamur Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title