Haberler

Süleyman Havva Kamışlı Öğrencilerine Çocuk Hakları Sözleşmesi Kitabı

Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu’nun Şehri Derya Parkı’nda düzenlediği pikniğe katılan çocuklara, Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan Çocuk Hakları Sözleşmesi Kitabı dağıtıldı.

Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu'nun Şehri Derya Parkı'nda düzenlediği pikniğe katılan çocuklara, Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan Çocuk Hakları Sözleşmesi Kitabı dağıtıldı.

Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Öztemel, Okul Aile Birliği üyeleri ve çocuklar geçtiğimiz günlerde Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret etmiş, gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt, çocuklara Çocuk Hakları Sözleşmesi Kitabı hediye etmişti. Odunpazarı Belediyesi'nin hazırladığı Çocuk Hakları Sözleşmesi Kitabını çok beğenen aileler, diğer çocukların da bu kitaba sahip olmasını istedi. Aileler bu taleplerini Odunpazarı Belediyesi'ne iletti. Bunun üzerine, Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu'nun, Şehri Derya Parkı'nda düzenlediği piknikte, Odunpazarı Belediyesi tarafından çocuklara Çocuk hakları Sözleşmesi Kitabı dağıtıldı. Çocukların haklarını, çocukların anlayabileceği bir dilden anlatan bu kitabı alan öğrenciler, Odunpazarı Belediyesi'ne böyle bir kitabı hazırladığı için teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Kazım Kurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title