Haberler

Süleyman Eser, Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Malatya'nın Darende İlçesi Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Süleyman Eser, beraberinde Belediye Meclis Üyesi adayları ve eski belediye başkanlarından Abdullah Karakurt ile birlikte ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etmeye devam etti.

Sanayi esnafıyla da yakından ilgilenen Eser, buradaki konuşmasında; "İnşallah 30 Mart'tan sonra bambaşka bir Darende göreceğiz. Her şey çok daha farklı olacak. Sanayi esnafımız içinde Küçük Sanayi Sitesi projemiz kapsamında geniş ve ferah işyerleri yaparak hem esnafımızın gelişmesini sağlamak hem de ilçe ekonomimize katkı oluşturmak için çalışacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki biz sizlere hizmetkar olacağız. Bugün nasıl konuşuyorsak, yarın da her şey aynı olacak. Esnafım da vatandaşım da belediyemize sahip çıkacak ve birlikte başaracağız" diye konuştu.

Ziyaretleri sırasında güzergah üzerindeki CHP İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu'nun işyerini de ziyaret eden Eser, burada da bir süre sohbet etti.

Esnaf da ziyaretleri dolayısıyla nezaketinden dolayı Eser ve beraberindekilere teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Eser Ak Parti Darende Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title