Haberler

Süleyman Doruk Açıklaması

AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk, 2014 yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, her iki seçmenden birinin oyunu alan partisinin Gördes’te destan yazdığını söyledi.

AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk, 2014 yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, her iki seçmenden birinin oyunu alan partisinin Gördes'te destan yazdığını söyledi.

AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk, 2014 yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. 30 Mart 2014 seçim sonuçlarının Gördes'e, millete ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Doruk açıklamasında "30 Mart 2014 Seçim sonuçları inşallah adalete, huzur ve istikrarın devamına katkı sağlasın. Bütün Gördeslilere seçim günü katılım noktasında gösterdikleri cesaret ve ciddiyet noktasında sandığa giden tüm vatandaşlarımıza yürekten saygılarımı sunuyorum. Gurbetten gelip oy kullanan kardeşlerimize de şükranlarımızı sunuyorum. Seçimlerde görev alan tüm güvenlik güçlerine, sandık görevlilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Gördes'te her 2 seçmenden birinin oyunu almış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Eğer önümüzdeki Pazar günü bir seçim daha olsa bir şekilde kafaları karıştırılan birçok kardeşlerimizin de fikrini değiştirerek bize destek vereceklerinden eminim" ifadelerine yer verdi.

"BU SEÇİMDE MİLLİ İRADE KAZANMIŞTIR"

Doruk açıklamasına şöyle devam etti: "Tüm samimiyetimle ifade ediyorum ki bu seçimlerde bir kez daha Türkiye kazanmıştır, Gördes kazanmıştır, demokrasimiz kazanmıştır, milli irade kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır. Gördes'te işçi, memur, emekli, çiftçi, engelli genç kardeşlerimiz ve yavrularımız kazanmıştır. Gördes'te yoksul, kimsesiz kardeşim kazanmıştır. Mazlumların, mağdurların umudu kazanmıştır. İnanın bugün Gördes kadar, Gazze kazanmıştır. Gördes kadar gözü yaşlı Esmalar kazanmıştır. Bugün demokrasi kadar, barış, adalet ve istikrar kazanmıştır. Eski alışkanlıkları olan çetelerin ve faiz lobilerinin istikamet çizmeye çalıştığı Türkiye, Allah'ın izniyle, milletin takdiriyle artık mazide kalmıştır. Ayrıca dünyada ezilen çile çeken çocukları gözleri önünde öldürülen çaresiz milyonlarca mazlumun gözü de, kulağı da bu seçimler de idi. Yazılı ve görsel basında da gördüğünüz üzere onların sevinçleri ve umutları da tazelenmiş oldu. Bundan dolayı başta başbakanımız, hükümetimiz ve ülkemiz olmak üzere yükümüzün ne kadar ağır olduğu gözler önüne serilmiştir. Bu başarı da bu mazlumların dua sının ne kadar önemli olduğunu unutmamalıyız."

"HİZMETKAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kimseyi dışlamadıklarını, kimseyi ayırmadıklarını, herkesi kucakladıklarını dile getiren Başkan Doruk, "Yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Yerel yönetimlerde Gördes'de 2. dönem de teveccüh gösterdiğiniz ak Kadroların sorumluluğu da hassasiyeti de artmıştır. Tevazu bizim şiarımızdır, bundan sonra da tevazuda toprak gibi olmaya daha fazla özen göstereceğiz. Ak kadrolarımız başta belediye başkanımız Muhammet Akyol, olmak Üzere Gördes'te efendi değil hizmetkar olmaya devam edecektir" dedi.

Başkan Doruk açıklamasını şöyle tamamladı: "Gördes bize sadece belediyeyi elde etme yetkisi vermedi, aynı zamanda büyüme ve gelişme trendini yükseltme görevini tekrar verdi. Kampanya sürecinde gecesini gündüzüne katan mahalle temsilcimizden sandık müşahidimize, evinden ocağından, çoluğundan çocuğundan fedakarlık eden hanım kardeşlerimizden kapı kapı gece gündüz demeksizin çalışan isimsiz ak neferlerimize, geleceğinin teminatının ak kadrolar olduğunu düşünen gençlerimizden, ak sakallı dedelerimize başta Başbakanımız olmak üzere teşkilatımıza teveccüh gösterip desteğini esirgemeyen siz halkımıza sonsuz şükranlarımı iletiyor, halkımızın iradesi karşısında saygı ile eğiliyorum. Ak kadrolara 2. kez vermiş olduğunuz 2014 vizesinin Gördes'imize hayırlı olmasını cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Doruk Ak Parti Türkiye Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title