Haberler

Süleyman Demirel'in Öldüğü İddiası Doktoru Tarafından Yalanlandı

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan Süleyman Demirel'in vefat ettiğine dair iddialar korkuttu. Demirel'in doktoru Cesur, "İddialar gerçek dışıdır. Sağlık durumu aynı" dedi.

Sosyal medyada, geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefat ettiğine dair iddialar gündeme geldi. Bir Twitter kullanıcısının yazdığı "Demirel vefat etti" mesajını Gazeteci Emre Uslu'nun paylaşması üzerine sosyal medya karıştı.

Demirel'in vefat ettiği ile ilgili çok sayıda mesaj gönderilirken, Demirel'in özel doktoru Aylin Cesur, yaptığı yazılı açıklamada, "Twitter'da yayınlanan, Demirel'in hayatını kaybettiğine ilişkin haberin gerçek dışı olduğunu" belirtti. Cesur, "Sayın 9. Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu hızla iyileşme sürecinde olup, endişe edilecek bir durum da yoktur. Kendisinin sevgilerini iletir, kamuoyuna ve merak eden tüm sevenlerine duyururum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Süleyman Demirel Aylin Cesur Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (161)

öldü,öldü:

Allah rahmet eylemesin

19
10
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Kenan Evren in pesinden hemen gitsinki yaptiklarinin hesabini versinler..kac yuva kac can yakip yiktilar..

22
6
yanıtYanıtla
Vurun abalıyaMobil-IOS:

Kötüye bişey olmazz

22
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ÖLEMEZ CÜNKÜ ÇOK CAN ÇEKİŞMELİ BU MEMLEKETE ATTIGI KAZIKLARIN BEDELİNİ ÖDEYEMEZ KIRK YIL SOYDU SOĞANA ÇEVİRDİ ÖYLE KOLAY ÖLÜM YOK ONA

21
5
yanıtYanıtla
Bir DostmobilWeb@haberler.com:

kenan evren çagirmistir belkide niye müdahale ediyosun

19
6
yanıtYanıtla
istanbuldanmobilWeb@haberler.com:

Ulkemizin hayrina olur. Milleti kandirmaktan baska ne marifeti var.

14
11
yanıtYanıtla
Mert:

Darısı Recep Tayyip Erdoğanın başına

5
19
yanıtYanıtla
solmaz:

Bir döneme damgasını vurmuş, AKP nin sata sata bitiremediği tesislerin çoğunu ülkeye kazandırmış bir kıymet. İstiklal harbi gazilerine 1969 yılında maaş bağlayarak o gazilerin ahir ömürlerinde sefalet içinde yaşamalarını önlemiş değerli bir devlet ve millet aşığı. Hata arayacaksanız bugünden geriye giderseniz ne kadar masum olduğunu göreceksiniz. AT gözlüğü olanlar hariç. ALLAH''TAN ŞİFALAR DİLERİM.

10
12
yanıtYanıtla
SonaermobilWeb@haberler.com:

Vatan haini Demirel.

16
5
yanıtYanıtla
BerkmobilWeb@haberler.com:

Bundan kurtulduk yerine ciragi rte geldi. Itinayla oy ütülür.

9
12
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title