Haberler

Süleyman Demirel, Kendisini Ziyaret Eden Erdoğan'a Dua Etti

Güncelleme:

Süleyman Demirel, kendisini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Allah yardımcınız olsun" diyerek dua etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e sağlık sorunlarından dolayı geçmiş olsun, kardeşi Hacı Ali Demirel'in vefatı nedeniyle de taziye ziyaretinde bulundu. Bu ziyaretin görüntüleri Cumhurbaşkanlığı'nın resmi sitesinde yayınlandı.

"ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN"

Ziyaret sırasında 9. Cumhurbaşkanı Demirel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olduğunu, ülke meselelerini, dünya meselelerini en iyi şekilde takip etmek ve çözüm bulmak için çalıştığını söyleyerek, "Allah yardımcınız olsun" diyor.

ERDOĞAN: HEYECAN VESİLESİYDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, 9. Cumhurbaşkanı Demirel'e geçmiş olsun dileğini ileterek, sağlığı ile ilgili bilgileri yakından takip ettiklerini söylüyor. İslamköy'deki açılışa yoğun programı nedeniyle katılmadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9. Cumhurbaşkanı Demirel'e "Ama verdiğiniz mesajları takip ettik. Bunlar bizler için de geleceğe yönelik ayrı bir heyecan vesilesiydi" diyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kardeşi Hacı Ali Demirel'in vefatı nedeniyle de 9. Cumhurbaşkanı Demirel'e başsağlığı dileğini iletti.

"İKAZLARINIZ BİZE YOL GÖSTERİR"

Ziyaret sırasında, 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in Türkiye'nin siyasi hayatında önemli bir tecrübesi bulunduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreçte de bizler, elimizden gelen bütün gayreti ortaya koymak suretiyle, yaklaşık 12 yıllık bir Başbakanlık süresi, şimdi de Cumhurbaşkanlığı sürecinde ülkemize hizmeti inşallah hayırlısıyla sürdürmek istiyoruz. Rabbimizin verdiği takat ile bunu götüreceğiz. İkazlarınız bize yol gösterir" diyor.

Ziyarette Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Demirel Ali Demirel Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

türkMobil-ANDROID:

cumhur başkanım her zamanki gibi büyüksün kim ne derse desin adam gibi adamsin

30
42
yanıtYanıtla
PolitikaMobil-IOS:

Siyaset kokan hareket bunlarr dış borç almış başını gidiyor işsizlik artıyor açlık sınırı ortada koyunlarda HAla recep tayyip erdoğan diyorr :))

37
25
yanıtYanıtla
Rütbeli:

12 yıldır iktidarda , durum vahim ki , ilk defa Demirel''in ayagına gidiyor, belli ki , iktidarda kalmak için, Demirel''den medet bekliyor.

27
32
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

Evet en guzel dua budur allah yardimciniz olsun. Demireli sevmeyenler cok hatali isler de yapti ama ulkesi icin calistigi bir gercektir aynisi erdogan icin gecerlidir elestirilerimiz daha iyi olmasi halkin tumune kapisini acik tutmasi icindir yolunuz acik olsun.

12
31
yanıtYanıtla
...:

rizeliler böyledir çıkarcıdır hilecidir işine geldiği gibi davranır mertlik beklemeyin

26
11
yanıtYanıtla
hilafetmobilWeb@haberler.com:

Küfür tek millettir. Kumarı zinayı faizi içkiyi kendi kanunlarıyla helal sayan bir devlet ve devletin idarecileri Allaha isyan etmiştir. Allahın indirdiği ile hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridirler. Demokrasiyi din edinip hakimiyeti millete atf edenler kafirdir. Hilafet ve şeriata savaş açanlar kafirdir. Hepsinin canı cehenneme. Sadece müminler kardeştirler.

28
6
yanıtYanıtla
TIRIL:

AKP DÖNEMİNDE OLMUŞUM MAKAM SAHİBİ. ÇOK UMRUMDA DEĞİL HIRSILIK YOLSUZLUK. BANANE DERİM KOLTUĞUMDA KALMAK İÇİN AKP YELAF ETMEM ETTİRMEM. SEÇİMDEDE AKP YE OY VERİRİM.

7
19
yanıtYanıtla
BABA:

ortada köprü yokken Boğaziçi Köprüsünü yapan BABA, Gap gibi dev bir projeyi hayata geçirip teröre prim vermeyen BABA, darbe ajitasyonu yapmayıp gerçekten yedi kere darbe yapılan BABA, en çok imam-hatip okulu açan BABA, memleketi barajlarla dolduran BABA, tüm bunları kırk sene evvelki şartlarda başarabilen BABA, bu millete yine yaranamayan BABA. .

18
8
yanıtYanıtla
Luge je. Hffcx. UlgymfmvtfrydhxhcfghhhyyyhjjjjjjjjmmmmmmmmmmmmmmMobil-IOS:

Hayret sadece bir kaç ay önce Demirel'e söylendiklerini hatırlatsanız iyi olur, neyse .....

18
7
yanıtYanıtla
ESNAFLAR:

BİZLER ESNAF OLARA HALK OLARA HEPİMİZ AKP OLDUK DAHA RAHAT EDERİZ DEDİK AMA HALİMİZ ŞİMDİ DAHADA PERİŞAN OLDUK YILDA 200 GÜN ANCAK İŞ YAPABİLİYORUZ AMA 365 GÜNDE TAM VERGİ KİRA SPOTAJ BAĞKUR SSK ELAMAN MAAŞLARINI HER ÖDEMEMİZİ TAM ÖDÜYORUZ GUYA HÜKÜMET AF ÇIKARMIŞ NE AFFI 3 KURUŞ KESİP 5 KURUŞ ZAM YAPIYORSUNUZ AF BUNUN NERESİNDE HER YERDENDE CEZA YİYORUZ BIKTIK PERİŞANIZ ARTIK İSYAN ÇIKARACAYIZ ARTIK

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title